Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΟ ΤΟ! Ο Αντώνης... Τσίπρας ένα χρόνο πριν (BINTEO)
«Μας λένε κάποιοι ότι το ερώτημα σήμερα είναι Μεσοπρόθεσμο ή Χρεοκοπία. Αυτό μας είχαν πει και πέρσι το Μάϊο: Μνημόνιο ή Χρεοκοπία. Όπως αποδείχθηκε, το Μνημόνιο μας έφερε πιο κοντά στη χρεοκοπία.»

Ποιος αρχηγός κόμματος πιστεύετε ότι επιχειρηματολογούσε με αυτό τον τρόπο από το βήμα της Bουλής; Ο Αλέξης Τσίπρας; Κάνετε λάθος.
Αυτά έλεγε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη Βουλή το καλοκαίρι του 2011, με αφορμή την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Όπως αναφέρει σχετικά το koutipandoras.gr, η συνέχεια της ομιλίας του είναι εξίσου αποκαλυπτική και καταρρίπτει τον κεντρικό πυλώνα της σημερινής προεκλογικής επιχειρηματολογίας της ΝΔ περί δραχμής, φόβου και εκβιασμού του Ελληνικού λαού όπως τον αντιλαμβανόταν ο κ. Σαμαράς ακριβώς ένα χρόνο πριν, στις 28 Ιουνίου 2011.

«Και το Μεσοπρόθεσμο δεν θα την αποτρέψει. Θα μας βυθίσει ακόμα περισσότερο στην παράλυση που φέρνει τη χρεοκοπία ακόμα πιο κοντά.

 Κάποιοι μας απείλησαν και με διλήμματα του τύπου: Μεσοπρόθεσμο ή… τανκς!
 Κάποιοι άλλοι, πριν ένα μήνα, είχαν απειλήσει: Μεσοπρόθεσμο ή δραχμή!

 Πρόκειται για προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου. Η οποία δεν πείθει κανένα. Απλώς δημιουργεί πανικό στην αγορά και αποσταθεροποιεί την Οικονομία.
 Κάθε φορά που ακούγονται τέτοιες ανοησίες, το μόνο δυστυχώς που γίνεται είναι να υπάρχει φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες.

 Όμως, ο Ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται πια.
 Απλώς η αγορά κακοποιείται. Ας το καταλάβουν και ας σταματήσουν, επιτέλους, αυτά τα πυροτεχνήματα ανευθυνότητας!»

Κυριακή κοντή γιορτή για τους ψηφοφόρους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.