ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

23 βουλευτές ψήφισαν "εκτός κομματικής γραμμής" Χ.Α.!



"Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες" στην Βουλή τα καθεστωτικά κόμματα: Κενή μένει η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου καθώς ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος δεν εκλέχθηκε καθώς συγκέντρωσε μεν 41 ψήφος (23 περισσότερες από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής), αλλά χρειαζόταν 75 ψήφους ο απόστρατος αξιωματικός των καταδρομών για να γίνει αντιπρόεδρος. 

Πλέον μιλάμε για "κολοβό" προεδρείο, για ένα Κοινοβούλιο που περιφρονεί ηλιθίως το 7% των Ελλήνων πολιτών και βέβαια από εδώ και πέρα ότι και να κάνει η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή, δικαιολογημένο θα είναι και εν ονόματι του ελληνικού λαού. Όπως την περιφρόνησαν, έτσι έχει δικαίωμα και αυτή να τους περιφρονήσει εμπράκτως.

Είναι τόσο "νάνοι" οι πολιτικοί, ειδικά της λεγόμενης κεντροδεξιάς που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που έρχεται δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν υποκρινόμενοι ότι δεν υπάρχει. 


Ήδη εμφανίστηκαν 23 βουλευτές "συμπαθούντες" προς την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι αδιαφόρησαν για τις αυστηρές εντολές των κομμάτων τους και υπερψήφισαν τον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής και έρχονται και άλλα με τα οποία θα τρίβουν τα μάτια τους...

Τελικά με 235 ψήφους υπέρ εξελέγησαν οι τρεις αντιπρόεδροι από τη ΝΔ, ο Γιάννης Τραγάκης (στην επιτροπή των εξοπλισμών είχε αθωωσει τον Άκη), ο Αθ.Νάκος και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης (τα πεπραγμένα του σε σειρά υπόθεσεων που αποτέλεσαν αντικείμενο εισαγγελικών ερευνών είναι γνωστά...).


Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη με 227 ψήφους ο Γιάννης Δραγασάκης, από το ΠΑΣΟΚ με 228 ψήφους ο Λεωνίδας Γρηγοράκος (σοβαρός και έντιμος πολιτικός...) και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με 225 ψήφους η Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.