ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Süddeutsche Zeitung: Θα έρθει η σωτηρία;

Στην προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων που διεξάγεται και περιορίζεται στις τηλεοπτικές εμφανίσεις εξαιτίας του φόβου των επιθέσεων με γιαούρτια, ντομάτες και σάπια πορτοκάλια, αναφέρεται μεταξύ άλλων η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Μάλιστα σε σχεδόν ολοσέλιδο αφιέρωμά της στις ελληνικές εκλογές η εφημερίδα σημειώνει πως τώρα κατά την προεκλογική περίοδο γίνονται βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτά που τόσα χρόνια ζητούσαν οι Έλληνες πολίτες.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: « Από την Ελλάδα αυτές τις μέρες έρχονται και καλές ειδήσεις. Ένας πρώην υπουργός προφυλακίστηκε με την κατηγορία της διαφθοράς, ο πρώην πρόεδρος της ΑΣΠΙΣ καταδικάστηκε με την ίδια κατηγορία, λίγο έξω από την Αθήνα δημιουργήθηκε το πρώτο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες, όταν οι Έλληνες τα ζητούσαν εδώ και χρόνια; Τώρα καταλαβαίνουμε ότι γίνονται εκλογές στην Ελλάδα, οι πιο σημαντικές από την πτώση της δικτατορίας σε μία περίοδο της πιο βαθιάς ύφεσης που έζησε η χώρα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.