ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Λ.Παπαδήμος και Reuters: Οι δυνάμεις του κακού - Διαψεύσθηκαν όλα τα περί "ευρω-εξόδου"



Τελικά το δημοσίευμα του Reuters περί δήθεν "προετοιμασίας της ευρωζώνης για την ελληνική έξοδο από το ευρώ" ήταν απόλυτα ψευδές και απλά χρησιμοποιήθηκε για να "κουμπώσει" με τις εμετικές δηλώσεις του Λ.Παπαδήμου στην WSJ, και πλέον καθίσται σαφές ότι παίζεται ένα παιχνίδι στους υπονόμους του διεθνούς τραπεζικού συστήματος τα υπόγεια της trilateral που εκλεκτά μέλη της είναι τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος, όσο και διάφορα μέλη της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ελίτ: 

 
Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών διέψευσε κατηγορηματικά το  δημοσίευμα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο  η ομάδα εργασίας του Eurogroup ειδοποίησε τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης να προετοιμαστούν για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας!

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει πως «διαψεύδει  κατηγορηματικά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν, πως στην τηλεδιάσκεψη που  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Euro Working Group, ζητήθηκε από τα κράτη μέλη  να ετοιμάσουν σχέδια αντιμετώπισης ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα όχι μόνο δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, αλλά  κάνουν κακό στην προσπάθεια που καταβάλει η χώρα να αντιμετωπίσει τα προβλήματά  της».

Ακριβώς το ίδιο έχει δηλώσει τόσο ο Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ όσο και κορυφαία μέλη της γαλλικής κυβέρνησης. 

Και όλα αυτά ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φ.Ολάντ δήλωσε ξεκάθαρα με  αφορμή τις δηλώσεις Παπαδήμου ότι «Δεν έχω λάβει γνώση κανενός σχεδίου περί  εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη» και ότι «Η Γαλλία δεν χρειάζεται να  καταστρώσει κανένα σχέδιο για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Δεν έχω καμία πληροφορία και εξάλλου δεν το εξετάζω γιατί αυτό θα έδινε την εντύπωση
ότι  προετοιμάζομαι για κάτι τέτοιο. Αρνούμαι»
τόνισε.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζαν Μαρκ Ερό είχε προτείνει τη  χρησιμοποίηση των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών πόρων για την ανάκαμψη της ελληνικής  οικονομίας και την αποφυγή μίας «καταστροφικής» εξόδου από την Ευρωζώνη, γεγονός  που θα είχε αρνητικές συνέπειες για τη νομισματική ένωση.«Λοιπόν,

υπάρχει η  δυνατότητα, επί παραδείγματι, να χρησιμοποιηθούν οι διαρθρωτικοί πόροι κατά  στοχευμένο τρόπο για την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας, διότι πρέπει να  δώσουμε στους Ελληνες κάποιου είδους προοπτική» είπε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

Είναι προφανές ότι σήμερα Λ.Παπαδήμος και Reuters έπαιξαν πολύ ύποπτο ρόλο σε βάρος της ΄χώρας, αλλά και σε βάρος του ευρώ. Και δυστυχώς εντός Ελλάδος έχουν βρει πρόθυμα ΜΜΕ της διαπλοκής και του Μνημονίου που δρώντας αντεθνικά αναπαρήγαγαν τις υπονομευτικές απόψεις του Λ.Παπαδήμου, αλλά και τα ψεύδη του Reuters.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. εχετε ιδεα με ποιους εχει μπλεξει η ελλαδα ? καλυτερα μην το σηζηταμε .... αν βγει αντιμνημονιακος επανω και οχι ενας απο τους δυο που στην ουσια ειναι ενας , ειναι ικανοι να στησουν κατασταση με την τουρκια για πολεμο ... θελουν να γινει το χατιρι τους , τιποτα δεν ειναι απλο και τυχαιο , ολα εχουν σηζητηθει μεσα στις στοες τους εδω και χρονια . θελουν παγκοσμιοποιηση , διχως θρησκιες , ανθρωπους διχως ονειρα και ελπιδα . θελουν απλα ζομπι να δουλευουν για τον δικο τους σκοπο . ειναι πολυ ποιο μεγαλο το προβλημα γι'αυτους αν δεν υποκυψουμε στα μνημονια . θα ειναι δυσκολο μετα να υποκύψουμε και στις καρτες ελενχου , στα 666 που τα ελεγαν οι γεροντες και τα κοροιδευαμε , ( και για μενα μιλαω , τοτε μου φαινότανε απιθανα αυτα ) . να που ολα τα βλεπουμε . ολα ερχωντε . και μας πουλανε με δολιο τροπο , τον τροπο του εξω απο εδω , οι δικοι μας . ο αλλος σαν μαμοθρεφτο τον ακουσα απο την τηλεωραση να λεει ( μιλησε ετσι ο κ τσιπρας για τον κυριο ολαντ ? ) το ελεγε μες απορια να διξει στον επικεφαλης του οτι του ειναι πολυ πιστος , και οτι θυμωσε με αυτο που εκανε το παλιοπαιδο ο αλεξης . αχ..... θα τα ελεγε αυτα στην κολοκοτρονεικη εποχη ? θα του το παιρνανε το κεφαλι . σκυβουν και γλυφουν τους γερμανους ,για να φτιαξουν και αλλα εκατομμύρια, μας εκθετουν σαν ελληνες , που κακος πανε εκ μερους μας εκει . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΜΩΡΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ? αν τους αφησουμε και αλλο αυτους θα βαζουν και την μπουγαδα της αφεντικηνας τους , της γερμανιδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.