ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Reuters: Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι


Την τιμητική του έχει τελευταία ο Αλέξης Τσίπρας. Μετά το 17% των ψήφων του ελληνικού λαού, τώρα το πρακτορείο Reuters χαρακτηρίζει τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, ως… «κάτι παραπάνω από σέξι».
«Είναι δίκαιο να πούμε ότι το επίθετο “σέξι” δεν μπορεί να περιγράψει τους περισσότερους Έλληνες πολιτικούς», αναφέρει το Reuters σε ενδιαφέρον αφιέρωμά του στην πολιτική διαδρομή του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παρουσιάζεται σαν «37χρονος πρώην κομμουνιστής με μια εξίσου γοητευτική γυναίκα που εμφανίζεται στις συσκέψεις χωρίς να φοράει γραβάτα και γοητεύει τους πολίτες».

«Ο Τσίπρας έχει γοητεύσει το κοινό με μια πρόταση που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι χαρακτηρίζουν αδύνατη, το να κρατήσει δηλαδή την Ελλάδα στο ευρώ, σκίζοντας το Μνημόνιο που απομάκρυνε την χρεοκοπία», γράφει -μεταξύ άλλων-  το Reuters.

Το δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη σπουδαία πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, χρησιμοποιώντας ένα σύνθημα που κάνει το γύρο του Διαδικτύου: «Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι», καθώς, όπως αναφέρει το Reuters, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.