ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ.... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟ MOREGLIANO ΙΤΑΛΙΑΣ!.

Πρόσφατα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης στην επαρχία του Ούντινε, στη βορειοανατολική περιοχή της χώρας, είχαν δημοσιεύσει την είδηση για την παρατήρηση ενός εξωγήινου πλάσματος, το βράδυ 22:30 της 11ης Φεβρουαρίου του 2012.
Το πλάσμα συνάντησαν σε κεντρική αρτηρία αρκετοί οδηγοί επιστρέφοντας στο σπίτι τους, περιγράφοντας το όλοι ως ένα τεράστιο ον γκρι χρώματος, πάνω από 4 μέτρα, με καμπυλωτά πόδια και στρογγυλό κεφάλι που κατάληγε σε σχήμα κώνου.


Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως ο ειδικός στα ΑΤΙΑ καθηγητής Αντόνιο Chiumiento, που ασχολείται με τα ασυνήθιστα γεγονότα και τις εμφανίσεις UFO τα τελευταία 35 χρόνια και μίλησε με αρκετούς μάρτυρες αλλά και την τοπική κοινότητα. ‘’Για όσους πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι μια φάρσα, μπορώ μόνο να πω ότι ο Giuseppe D'Andrea, (αυτόπτης μάρτυρας) μου τηλεφώνησε στις 8:30 το πρωί της Κυριακής για να εξηγήσει τι είχε συμβεί την προηγούμενη νύχτα. Ήταν εξαιρετικά αναστατωμένος".

Ένας άλλος μάρτυρας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, θαύμασε το θάρρος εκείνων που πλησίασαν το πλάσμα νομίζοντας ότι κάποιος το είχε χτυπήσει με το αμάξι του. ‘’Το πλησίασαν νομίζοντας ότι ήταν άνθρωπος και το ρώτησαν αν είχε πληγωθεί. Τότε το πλάσμα σηκώθηκε προς τους μάρτυρες, χωρίς να δίνει καμία ένδειξη επιθετικότητας, κάνοντας τους ανθρώπους να τρέξουν και κυριολεκτικά να κλειδωθούν μέσα στα αυτοκίνητα τους. Το πλάσμα, μετακινήθηκε μεταξύ των αυτοκινήτων, ενώ οι επιβάτες ούρλιαζαν και προσπαθούσαν μάταια να προειδοποιήσουν την αστυνομία με τα κινητά τους τηλέφωνα που περιέργως δεν λειτουργούσαν (δεν μπορούσαν να καλέσουν ή να τραβήξουν φωτογραφίες). Το πλάσμα περπάτησε αργά στην πλευρά του δρόμου και απομακρύνθηκε σίγα σίγα στα χωράφια, αδιαφορώντας για τους έντρομους πολίτες.

Το περιστατικό προβλήθηκε στο προγράμμα "Δύση" που μεταδίδεται από το Telepordenone, την πρωινή εκπομπή του Giancarlo Magalli από το εθνικής εμβέλειας Rai Due και δεκάδες Ιταλικά μπλογκ που αναπαρήγαγαν το θέμα. Η έρευνα δείχνει τουλάχιστον επτά, οκτώ άτομα να βρίσκονται εκεί, χωρίς να τα αποκαλύπτουν δημοσίως… μέσα σε αυτά και μία μητέρα με δύο ανήλικα παιδιά.

http://ufotruth-gr.blogspot.com

ΠΗΓΗ


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.