ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η χώρα οδεύει σε νέες εκλογές


'Ακαρπη απέβη και η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος είχε προτείνει σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για σχηματισμό κυβέρνησης.

«Η χώρα οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες, επειδή κάποιο έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στυγνό κομματικό τους συμφέρον», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης του Προεδρικού Μεγάρου.
Τόνισε ότι παρερμηνεύεται η εντολή των πολιτών, σημειώνοντας πως «ο λαός μας είπε στις 6 Μαΐου ότι δεν θέλει ξανά εκλογές, ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας και την Ελλάδα στο ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα »
«Κάναμε προσπάθεια να πείσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ να προχωρήσουμε σε μία συνεργασία που θα ανακουφίσει το έθνος και θα δώσει ελπίδα στους Ελληνες, δεν το πετύχαμε», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.
Είπε ακόμη ότι «είναι υποχρέωση του κάθε Ελληνα πολίτη να διαβάσει τα πρακτικά της σημερινής σύσκεψης» στα οποία -όπως είπε είναι «αποτυπωμένες με ανάγλυφο τρόπο οι στρατηγικές και οι σκοπιμότητες των κομμάτων».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΣ ανέφερε τέλος ότι επικράτησε αλαζονεία, τυχοδιωκτισμός και μικροκομματισμός, προσθέτοντας πως «είναι πολλοί αυτοί που επιδίδονται σε εμπόριο ψευδαισθήσεων».
Εντός ολίγου αναμένονται οι δηλώσεις και των άλλων πολιτικών αρχηγών που συμμετείχαν (όλοι εκτός της Αλέκας Παπαρήγα και του Νίκου Μιχαλολιάκου, που δεν κλήθηκε).
«Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού την αρνήθηκαν. Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έκανε δήλωση κατά την αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο.

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Οι τρεις δοσιλογοι αρχηγοι έχουν βαλθεί να μας αποτελειώσουν,όμως ευτυχώς που υπάρχει ο Καμμένος,σταθερός στις αποψεις του και Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η χώρα οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες, επειδή κάποιο έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στυγνό κομματικό τους συμφέρον», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης του Προεδρικού Μεγάρου.

    ( ο Κ Βνιζελος τι εθεσε ποιο πανω απο το εθνικο συμφερον ? το μνημονιο ? το ξεπουλημα ? η μηπως το χατιρι των γερμανων ετερων...)

    Τόνισε ότι παρερμηνεύεται η εντολή των πολιτών, σημειώνοντας πως «ο λαός μας είπε στις 6 Μαΐου ότι δεν θέλει ξανά εκλογές, ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας και την Ελλάδα στο ευρώ [EUR=X]

    ( τοσο δαιμονιος και πανεξυπνος ανθρωπος περιεργο μου ερχετε που δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα ... αλλο σας ειπε ο ελληνικος λαος κυριε , σας ειπε οχι μνημονιο απλα , πρεπει να το εμπεδώσετε ..δεν εχουμε αλλη υπομονη, και αλλα χρηματα για χαρατσια , θα μας φτασετε να φουνταρουμε ολοι απο τα μπαλκονια )


    «Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού την αρνήθηκαν. Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έκανε δήλωση κατά την αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο.


    ετσι ειναι ΚΥΡΙΕ . δεν τους συμφερει να αλαξουμε , να πουμε οχι στην μνημονιακη καταρα , τον λογο τον γνωριζουν ολοι οι μνημονιακοι που ψηφισαν το μνημονιο . υπαρχει στρατιγηκη εμεσης διαλησης του εθνους μας .

    ο ελληνικος ας λάβει τα μετρα του αλλη μια φορα , εχουμε πτωχευσει και αλλες φορες στο παρελθον δεν υποδουλωθήκαμε ομως και δεν πουληθήκαμε . ας σωσουν την ευρωπη τους με αλλο τροπο εμεις θα σωσουμε την ελλαδα μας ειναι χρεος μας , ειναι υποχρεωση στα παιδια μας και στα εγγονια μας . αφηστε τους τρομολαγνους να λενε... τους περημενει η μαμα μερκελ να τους τραβηξει το αυτι γι'αυτο τρεμουν . εμεις ειμαστε ελληνες , οτι δεν λύνεται κόβετε απλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.