ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο Νίξον σχεδίαζε τη δολοφονία του Αρ.Ωνάση;





Το ότι ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε "μπει στο μάτι" των Αμερικανών είναι γνωστό. Από αυτό το σημείο μέχρι τη απόφαση μιας οργανωμένης δολοφονίας χρειάζεται να διανυθεί πολύς δρόμος.
Ο Νίξον είχε εγκρίνει την δολοφονία του Αρ. Ωνάση; To ερώτημα προκύπτει   μέσα από απόρρητα έγγραφα αλλά και από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες κατά την διάρκεια της θητείας του Ρίτσαρντ Νίξον,και τα οποία επικαλείται στο βιβλίο του «Τα σκοτεινά μυστικά του Νίξον», ο βετεράνος δημοσιογράφος Ντον Φούλσομ (Don Fulsom).

Σε αυτό,παρουσιάζει το Νίξον, ως έναν κυνικό και αδίστακτο άνθρωπο που διατηρούσε μακροχρόνιους δεσμούς με το οργανωμένο έγκλημα και που ενορχήστρωσε δολοφονικές ενέργειες κατά των Φιντέλ Κάστρο, Σαλβαδόρ Αλιέντε (οποία έκπληξις) και Αριστοτέλη Ωνάση.

Στόχος για την εξόντωση του Έλληνα κροίσου ήταν η ανατροπή της συμφωνίας με την Σαουδική Αραβία για την κατ΄αποκλειστικότητα μεταφορά του πετρελαίου της (αυτό όντως τους στοίχισε).

Όσον αφορά την περίπτωση του Κουβανού ηγέτη και τα στοιχεία για το σχέδιο της δολοφονίας του , ήρθε από την πλευρά της CIA, το 2007, μέσα από την δημοσιοποίηση των σχετικών εγγράφων σε δημοσίευμα των «Τάιμς» του Λονδίνου.

Ως πρόεδρος των ΗΠΑ ο Νίξον , εδωσε εντολή για την δολοφονία του Χιλιανού ηγέτη Σαλβαδόρ Αλιέντε ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία ακόμα και ο Ελληνική καταγωγής αντιπρόεδρος Σπίρο Αγκνιου , δέχθηκε απειλές για τη ζωή του στην περίπτωση που θα αρνούνταν να παραιτηθεί όταν αποκαλύφθηκε ένα σκάνδαλο δωροδοκίας σε βάρος του. Η αλήθεια είναι ότι το προσωνύμιο "trickie Dick" το κέρδισε με την αξία του.

Οι ιστορικοί αναμένουν με ενδιαφέρον το 2017 που θα γει και ο επίσημος αποχαρακτηρισμός περισσότερων από 1 εκατομμυρίων εγγράφων της CIA για τη δολοφονία του Τζόν Κένεντι.

Πάντως, ακόμα και αν ο Έλληνας κροίσος δεν δολοφονήθηκε ο περίεργος θάνατος του γιου του Αλέξανδρου από "ατύχημα" ήταν σαν μια δολοφονία του "χρυσού" Σμυρνιού, αφού μέσα σε δύο χρόνια από τον καϋμό του για το θάνατό του, "έφυγε" και αυτός. Η "μαχαιριά" στην καρδιά ενός πατέρα έχει τα ίδια αποτελέσματα και ίσως πιο σκληρά και αδυσώπητα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. τον σκοτωσαν τα ρεμαλια...κολομασονια...επειδη οι επιστημονες του βρηκαν ενα οπλο με το οποιο μπορουσες να διαλυσεις τα παντα...μεσα σε δευτερα...τεσπα αλλα μεχρι και εκει κατω οταν λεω κατω εννοω κατω απο την επιφανεια της Γης υπηρχε μεσα σε αυτους και ενα τσιμπουρι...το οποιο τα ξερασε ολα ...στα κολομασονια..για αυτο και ξεσηκω8ηκε η Αγγλια και οχι η Αμερικη διοτι..τα νησια κουκ ανηκαν καποτε στους αγγλους οι οποιοι ομως πποτε δεν ασχολη8ηκαν με αυτο το θεμα...οτι αφορα το αεροπλανο του Αλεξανδρου Ωναση ενας απο τους μηχανικους πληρωθηκε αρκετα καλα...και εβαλε το χερακι του και το κανε να φανει σαν ατυχημα...τα υπολοιπα τα ξερετε..καλη σας μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.