ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΦΕΡΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.....


ΣΥΡΙΖΑ: «Αν κλείσει η στρόφιγγα της ΕΕ θα επιβάλουμε έκτακτη φορολογία και μείωση δαπανών!!! 

Την φορολόγηση των πολιτών πρότεινε ως λύση.....
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής όταν ρωτήθηκε για το που θα βρεί η Ελλάδα χρήματα για την κάλυψη των τρεχουσών της αναγκών σε περίπτωση που οι Ευρωπαίοι δεν ενδώσουν στην επαναδιαπραγμάτευση αλλά κλείσουν τη στρόφιγγα της δανειακής σύμβασης.

Ο ίδιος εξήγησε πως υπολογίζει το πρωτογενές έλλειμμα του 2012 στα 4 δις και σε περίπτωση plan B, θα παρθούν έκτακτα μέτρα, τα οποία προσδιόρισε αναλυτικότερα ως έκτακτα έσοδα, δηλαδή φορολόγηση των πολιτών, τουλάχιστον 1 δις , μείωση δαπανών (μισθοί-συντάξεις) βραχυχρόνιο δανεισμό. 

Στην ερώτηση αν αυτά τα μέτρα αυξάνουν την ήδη υπάρχουσα ύφεση, ο Σταθάκης εξήγησε πως εφόσον τα έκτακτα έσοδα δεν έχουν οριζόντια διάσταση, δεν θα αυξήσουν την ύφεση….

Απολαύστε τον, στο παρακάτω βίντεο, επίδοξοι ψηφοφόροι ακροαριστερής κυβέρνησης...



ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

  1. παντος απο τα δυο κομματα που τελικα ειναι ενα , καλυτερα μπορει να ειναι τα πραγματα . διχως φορολογια σε ενα κρατος δεν γινετε να σταθει τιποτα ορθιο. οποτε δεν μπορει να υπαρξει κρατος διχως φορολογια , εκτος αν κλείσει νοσοκομεια , σχολεια , κ.λ.π . το θεμα ειναι να μην χανωντε τα χρηματα οπως με τους προηγουμενους , τους φαγανες . απ'οτι ομως ακουσα και τον τσιπρα να λεει , οτι πανω απο πενηντα χιλιαδες θα πληρωνουν ενα μικρο ποσο .εν κατακλείδι ομως πιστευω πως η φορολογια θα ειναι πολυ ποιο μικροτερη , απο αυτα που φερνει το μνημονιο 2 .ευκολα ειναι συγκρισημα . εξαλου τους φαταουλες του γευτήκαμε , ας σταματησουμε αυτες τις φρασεις τοποθετισης , αριστερος , δεξιος κ.λ.π . πλεων να ψηφιζουμε ηγετες και οχι κομματα τοποθετημενα οπως βολευοτανε εως τωρα , και τους συνέφερε, τα δυο κομματα του μνημονιου που στην ουσια ειναι ενα .

    αυτα !!!και δεν ειμαι κομματοποιημενος απλα μιλαω σαν πολιτης ελευθερος . αυτη ειναι η γνωμη μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ψηφίζουμε ηγέτες είπες;

      Να σου δώσω μερικά θέματα για τις Πανελλήνιες:
      Έξοδος από το Ευρώ;
      Παράνομοι μετανάστες;
      Η εξ αιτίας των παράνομων καταπίεση ντόπιων εργατών;
      Εισαγόμενη ανεργία και με τη βούλα της αριστεράς;
      Σκόπια;
      Τουρκία, Θράκη, ΑΟΖ;
      Οπισθοδρομική Βαλκανοποίηση της Ελλάδας;

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα που θα το εφαρμόσει χωρίς να παρεκκλίνει κεραία από εκεί.Αν δεν το έχεις διαβάσει κάνε τον κόπο και διάβασέ το από την ιστοσελίδα του.Στρέφεται εξ' ολοκλήρου κατά των Ελλήνων.Εννοείται ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπουν νέοι φόροι και πολύ χειρότεροι από τους σημερινούς καθώς οι πηγές από τις οποίες επιδιώκει να μαζέψει λεφτά, δε θα ανταποκριθούν στο ελάχιστο και τη νύφη θα την πληρώσουν και πάλι τα συνήθη υποζύγια.Αυτό, ας το δει ο κόσμος πριν τον ψηφίσει διότι άλλο μεν προσδοκά ο κόσμος και άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ θα πράξει τελικά.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ,ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ,ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΔΑΦΩΝ ,ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ.ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.