ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

«ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ!»

Από τον αγαπητό φίλο του blog Τ. που μας ενημέρωσε για το τι είπε σύγχρονη γερόντισσα της Αττικής για όσα έρχονται, λάβαμε το παρακάτω :

«ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΙΠΠΕ,
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ! ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΟΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΑΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΔΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Κ.Λ.Π
                    Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΘΑ ΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ-ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ 0 ΑΠΟ 0 0. ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.
                    ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΙΧΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ ΛΕΦΤΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ 3-4 ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΑΥΓΑ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΡΕΣ ΘΑ ΧΟΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΚΑΤΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ...
ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΡΑΣ,(ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ.)
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.»

4 σχόλια:

  1. έλεος ρε παιδια τι θα συμβεί ..... θα πεθάνουμε ? , εχουμε φτασει να βαζουμε τα χρηματα πανω απο την υγεια μας , και την οικογενεια μας . ελεος !!!! αυτη την κοινωνια εχουμε χτισει την κοινωνια του χρηματος , κατι που στην ουσία η αξια του ειναι ενα τίποτα . σκεφτείτε λιγο , ε και ποσα θα χασουμε αν γυρίσουμε στην δραχμή ?στον κορακα να παει , θα συνεχίσουμε την ζωη μας . εχουμε βαλει τα χρηματα πανω απο ολα, αυτο ειναι μεγα λαθος . στην ουσια η ζωη που ψαχνουμε δεν βρισκετε στα χρηματα , γιατι για να λες πως ζεις πρεπει να εισε και ευτυχισμένος , και χαρούμενος γιατι εισε μοναδικός πανω στην γη , δεν φερνουν τα χρηματα την ευτιχια αλλου κρύβεται , μεσα μας, και δεν την βλεπουμε γιατι εχουμε τις παρωπίδες του χρήματος . ολα σε ενα μετρο το παρακάναμε . τα παντα εχουν μια τιμη και μια οσμη του χρήματος . δυστυχώς τωρα δεν το βλέπουμε ,αλλα οταν ερχετε η ύστατη στιγμη τοτε καταλαβαίνουμε το λαθος !!αλλα πλέων ειναι αργα ..... πρεπει ολοι να καταλάβουμε το οπλο του αντίχριστου ειναι το χρημα . ας μην το θεοποιούμε λοιπον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..
      ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ Η' ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..
      ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΧΡΗΣΗ...
      ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

      Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ+ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΜΗ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ "ΠΑΝΗΓΥΡΙ" ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.