ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ένταση για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή



Διαβάστε για τη μικροένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ

O γ.γ. Της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ζήτησε από τον γ.γ της Βουλής να τον ενημερώσει επίσημα για το που θα κάθεται η Κ.Ο. του κόμματός του, αλλά και ποιά θα είναι τα γραφεία τους.
Ο κ. Παπαϊωάννου απάντησε ότι ο πιο κατάλληλος να το ορίσει αυτό θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Β. Πολύδωρας και καλό θα ήταν να επικοινωνήσει μαζί του αφού εκλεγεί.
Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης με άλλους συναδέλφους του,αποφάσισαν ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής θα είναι εκείνα που στεγαζόταν το ΛΑΟΣ.
Οι υπάλληλοι του ΛΑΟΣ αιφνιδιάστηκαν και κλήθηκε ο γενικός γραμματέας της Βουλής κ. Αθ. Παπαϊωάννου για να διευθετήσει το πρόβλημα. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διευκρίνισαν ότι δεν μπορούν να περιφέρονται στους χώρους του κοινοβουλίου δίχως να έχουν γραφεία ως Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ο κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε ήδη συνομιλήσει τις προηγούμενες ημέρες τηλεφωνικώς με τον πρόεδρό τους κ. Ν. Μιχαλολιάκο, τους είπε ότι η τακτοποίηση του ζητήματος αυτού αφορά τον νέο Πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Β. Πολύδωρα, ο οποίος και θα κληθεί άμεσα να το διευθετήσει, όχι μόνον όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες του κ. Π. Καμμένου, όπως και της Δημοκρατικής Αριστεράς του κ. Φ. Κουβέλη, η οποία έχει ένα μικρό χώρο στο ισόγειο του κτηρίου.
Τους διευκρίνισε ότι δεν είναι βέβαιον ότι θα καταλάβουν τα γραφεία του ΛΑΟΣ, οι υπηρεσίες του οποίου δεν έχουν ακόμη αποχωρήσει. Σημειώνεται, εξάλλου, ότι η κυρία Αλέκα Παπαρήγα έχει κάνει σχετικό διάβημα στον απελθόντα Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, ζητώντας να μην παραχωρηθούν τα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Χρυσή Αυγή, όπως αρχικώς είχε κυκλοφορήσει, καθώς τα γραφεία του ΚΚΕ γειτνιάζουν με αυτά και η κυρία Παπαρήγα δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο αυτή την ιδιότυπη "συγκατοίκηση".
Έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, επελέγη η λύση με τα γραφεία του κ. Πάγκαλου και του κ. Βρεττού, όπου ήδη εγκαταστάθηκαν τα μέλη της Κ.Ο. της "Χρυσής Αυγής", χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμη καρέκλες για να κάτσουν.
"Κανένα κόμμα δεν θέλει να καθίσει δίπλα μας. Βρέθηκε πάντως μια πρόχειρη λύση", ήταν η δήλωση του κ. Kασιδιάρη.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑ-ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΤΑΙ. ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ? ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.