ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η σκόπιμη ακυβερνησία, η τουρκική αντίδραση και ο λόγος της ρωσικής επίθεσης


Πριν λίγο μίλησα με αξιόπιστο φίλο που έχει βαθιά γνώση του πολιτικού και γεωπολιτικού παρασκηνίου.

Μου ανέφερε, αυτό που έχουμε....
αναφέρει εδώ και πολύ καιρό μόνοι σαν καλαμιά στον κάμπο, ότι δηλαδή «οι πολιτικοί μας επιδιώκουν την ακυβερνησία!»

Σαμαράς και Βενιζέλος ειδικά, με συντονιστή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνουν ότι μπορούν γι' αυτό :

ο πρώτος με τις αδιανόητες προσαρτήσεις ξοφλημένων στελεχών της ευρύτερης δεξιάς και ο δεύτερος ομολογώντας δημόσια ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο!

«Μέχρι κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ο Καμμένος κρυφά συμφώνησε για να δημιουργήσουν κυβέρνηση, ο ίδιος τον εξέθεσε με την δημοσίευση του non paper για να μην σχηματιστεί αυτή...» ανέφερε...

Μου μετέφερε τον έντονο προβληματισμό ανθρώπων με πατριωτικό φρόνημα που βρίσκονται κοντά στον Σαμαρά...

«Σκοπός τους είναι να επέλθει ακυβερνησία - όπως αυτή ορίζεται μετά από δεύτερες εκλογές - και να μας πετάξουν από το ευρώ ώστε να μπούνε οι ξένοι και να μας λεηλατήσουν. Ήδη οι ξένοι μοιράζουν τα ιμάτια της χώρας κι εκεί που θα αναγκαστούν να αντιδράσουν οι Τούρκοι είναι όταν θα διαπιστώσουν ότι γι' αυτούς δεν προβλέπεται τίποτα...» μου είπε. 

«Οι Τούρκοι θα αντιδράσουν όταν δουν ότι έμειναν έξω από την πίτα...»...μου είπε.

Kι επειδή ο αγαπητός φίλος είχε στενές σχέσεις με τον γέροντα Παΐσιο, μού ανέφερε «ότι πρώτα θα γίνει ένα θερμό επεισόδιο και μετά θα γίνει μεγάλος διπλωματικός αγώνας. Επειδή θα μας υποστηρίξουν οι Ρώσοι οι Τούρκοι για αντίποινα θα κλείσουν τα στενά και τότε θα έρθει το τέλος τους... Οι ελληνικές απώλειες θα είναι πολύ μικρές...»

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ιδη η τουρκια μπηκε στο ματι του γιγαντα . βοηθαει τους τσετσενους με βαρυ οπλισμο και πολλα αλλα . οι ρωσοι το ξερουν εδω και καιρο αυτο , και τους εχουν στην μπουκα . παντος και αυτη την στιγμη που μιλαμε στα βαθια του αιγαιου ξεκουραζωντε καποια ρωσικα πυρινικα υποβρυχια . βλεπουν τα παντα μεσω δορυφορων αλλα αυτα ειναι αορατα , μονο μια οπτικη ινα συνδεει αυτα με τα μεσονερα περιπου στα 20 μετρα βαθος απο την επιφανεια και αυτο για τις εποικινωνιες τους και για να παρακολουθουν . εχουν τεραστια τεχνολιγια και τεχνογνωσια , μιας και εχουν οπως λενε, και τους καλυτερους κατασκοπους σε ολο τον πλανιτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΣΙΠΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.