ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τα λέγαμε ......προτεραιότητα για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση συνεργασίας!


Ο σχηματισμός κυβέρνησης και όχι η προσφυγή σε νέα εκλογική αναμέτρηση φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, επικαλούμενοι πληροφορίες από τα κομματικά επιτελεία. Από τη Συγγρού έγινε γνωστό ότι η ΝΔ θα πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και δεν είναι στις προτεραιότητές της να ζητήσει άμεσα νέες εκλογές.


Μιλώντας στο Mega o Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι «θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα», ενώ πρόσθεσε: «Θεωρώ σημαντικά τρία πράγματα για τη χώρα: πρώτον σταθερότητα, δεύτερον να έχει ισχυρή φωνή, ακόμη και χορωδιακή, τρίτον να μην κινδυνεύσει η θέση της χώρας στην Ευρωζώνη».

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε το Mega, ούτε η Ιπποκράτους επιθυμεί νέα προσφυγή στις κάλπες. Κατά τις πληροφορίες αυτές, το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας με φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και γι' αυτό θα περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα, για να δει ποια κόμματα μπαίνουν τελικά στη Βουλή.

Από την πλευρά ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε στο Mega ότι το άθροισμα των ποσοστών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ένα δυνατό «όχι» στο μνημόνιο και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί «το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ υποψήφιο κυβερνητικό παρτενέρ».

Νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα περιμένει την αληθινή επιλογή του εκλογικού σώματος και για λόγους σεβασμού και αξιοπιστίας θα τοποθετηθεί με δήλωση του αρχηγού του, Βαγγέλη Βενιζέλου, έπειτα από τη διαμόρφωση του πραγματικού τελικού αποτελέσματος.

Επισήμανε ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών και γι' αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαγνωσθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

Στην Ιπποκράτους έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη για τις 21:00.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. καλημερα !!! θα πω την γνωμη μου κατα σειρα , ποιοι ειναι οι νικητες σε αυτες τις εκλογες . νουμερο ενα , καμμενος σε πολυ πολυ λιγο καιρο εστησε κομμα στην ελλαδα και πηρε 10% , δευτερος τσιπρας , εκανε την εκπληξη αυτη που δεν περιμεναν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ . αλιως τα ειχαν κανονισει και παρολα που ο εκλογικος νομος ειναι υπερ τους , μιας και το φτιαξανε και αυτον στα μετρα τους , ειχανε παταγωδη αποτυχία και τρεχουν να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα , τωρα . ο λαος εστειλε το μηνυμα του που ειναι ξεκαθαρο και πολυ απλο . να δουμε πως θα το αντηληφθει αυτο το μηνυμα ο Κ. σαμαρας , πως θα το εκλάβει . παντος τα πραγμματα πλεων ειναι σκουρα για τους μνημονιακους . απο πανω τσιπρας καμμενος , και απο κατω τους αυτο που φοβότανε πολυ και τους βρήκε τελικα . η χρυση αυγη . παντος απ'οτι λεει και ο λαος τα πραγμματα καλυτερεψαν με τα αποτελεσματα , εγιναν ποιο δημοκρατικα . να δουμε ... παντος πλεων ουτε φιδι στον κόρφο τους τα δυο μεγαλα κομματα του μνημονιου . δεν θα ειθελα να ημουνα στην θεση τους . ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.