ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Περί εθνικής προδοσίας λόγος… ουδείς!


Τελικά τι άλλο μπορεί να είναι εθνική προδοσία;

Στο χωριό μου λένε, ότι από την στιγμή που ανακαλύφθηκε το συγνώμη, γέμισε ο κόσμος γαϊδούρια, κλέφτες, ψεύτες και απατεώνες.
Στην πολιτική αυτό θα μπορούσε να είναι: Από την στιγμή που ανακαλύφθηκε η πολιτική ευθύνη, γέμισε η βουλή με γαϊδούρια, κλέφτες ψεύτες και προδότες.


Διαβάζω ότι από κοινού ο διοικητής ενός στρατοπέδου στην Ρόδο, με έναν εργολάβο και έναν οδηγό βυτιοφόρου, έκλεβαν το πετρέλαιο του στρατού. Έδινε εντολή ο διοικητής του στρατοπέδου τις απογευματινές ώρες να ανοίγει η πύλη του στρατοπέδου για να μπαίνει μέσα το βυτιοφόρο προκειμένου να κλέψει πετρέλαιο.

Ερώτημα: Αυτός ο διοικητής, θα πρέπει να δικαστεί μόνο ως κοινός κλέφτης, όπως δηλαδή αυτοί που κλέβουν 10-20.000 Ευρώ από ένα σούπερ μάρκετ ή ως προδότης ο οποίος με την πράξη του αυτή αποδυναμώνει στρατιωτικά την εθνική άμυνα;

Αν πράγματι ήμασταν απόγονοι του Αριστοτέλη ή του Θουκυδίδη, αυτός ο διοικητής θα έπρεπε να δικαστεί ως προδότης.

Κάτι ανάλογο, αλλά με μεγαλύτερη αυστηρότητα θα έπρεπε να γίνει και με τον Τζοχατζόπουλο.

Γιατί αν δεν είναι προδοσία η κλοπή χρημάτων τα οποία προορίζονται για την εθνική άμυνα και ασφάλεια, τότε, λυπάμαι, αλλά πραγματικά έχει χαθεί η επαφή μας με την πραγματικότητα.

Αν θέλετε την γνώμη μου, ο κύριος λόγος που προσπαθούν οι πουλημένοι του συστήματος να μας πείσουν ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων, είναι ακριβώς για να μειώσουν την πνευματική μας αντίσταση, την διαχρονική αίσθηση του χρόνου της ύπαρξης μας και της ιστορίας μας.

Έχοντας καταφέρει αυτό σε πρώτη φάση, μετά σου παρουσιάζονται ως προστάτες της καθημερινότητας του σήμερα και του Πολίτη κι έτσι αυτοί βρίσκουν κενό και κλέβοντας το έθνος διασφαλίζουν το δικό τους μέλλον.

Αν όλοι μας ξέραμε, αν όλοι μας αισθανόμασταν το βάρος και την αξία της διαχρονικής μας ιστορίας και συνέχειας, θα ήμασταν όλοι περισσότερο αυστηροί και πιο απαιτητικοί απέναντι σε αυτούς που μας κυβερνούν.

Τώρα, μας τσαλαπατούν την ιστορία, μας κλέβουν το μέλλον κι εμείς αρκούμαστε σε ένα συγνώμη τους, σε μια δήθεν αυτοκριτική και στην παραμύθα της ανάληψης του πολιτικού κόστους…!

Το πολιτικό κόστος, είναι μια άυλη αξία την οποία αποκτά δωρεάν ο κάθε απατεώνας που θα γραφτεί μέλος σε κάποιον πολιτικό φορέα, την οποία στην πορεία της καριέρας του ανταλλάσσει με κλεμμένο δημόσιο χρήμα για ίδιον όφελος.

Αύριο θα πάω και εγώ να κλέψω πέντε εφορίες και αν με υποψιαστούν θα αναλάβω το πολιτικό κόστος.
Καλά δεν θα κάνω;
Τι λέτε, όμως, πως θα συμβεί;
Δυστυχώς, είναι βέβαιο πως δεν θα μου αναγνωρίσουν κανένα «πολιτικό κόστος», επειδή δεν είμαι μέλος (πρωτοκλασάτο) ενός (από)κόμματος.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. καταπληκτική ανάρτηση !!!! . ετσι ακριβώς ειναι . κατι πρέπει να κάνουμε να απαλλαγούμε απο αυτα τα σαράκια . τα δυο μεγαλα κόμματα που τελικα ειναι ενα ,εδω και χρονια, Εχουν λυσαξει . παρακαλάνε , τρομοκρατούν εμεσα , και οτι αλλο μπορεί να φανταστεί νους για να βγουνε . ( ψηφιστε μας εκληπαρουν τον ελληνικο λαο ). η φιλη τους η μερκελ απο την αλλη τους πιεζει ( κάντε κατι χρησιμοποιήστε θεμιτά και αθέμιτα μεσα για να βγείτε !!) σίγουρα τους λεει . ομως αν δεν γκρεμίσουμε εμεις αυτο το κρατος της διαφθοράς και της δυσωδίας που χτίσανε εδω και χρονια το κύκλωμα των τυρρανων , δεν κάνουμε τιποτα . και να φανταστειτε οτι υπάρχουν πολλοι ανώριμοι κομπλεξικοί που αποφασίζουν για τα αυριανά ελληνοπουλα με το συνηθισμένο γλυωδες χαμόγελο μπροστά στην κάλπη . κουβαλάμε μια μεγαλη ιστορια στην πλατη μας . δεν ειμαστε χτεσινοι επανω σε αυτο τον πλανιτη . ο εφιαλτης προδοσε τους λεβεντες σπαρτιατες , αυτη την στιγμη ομως εχουμε πολλους εφιαλτες και πρεπει να τους αποκόψουμε γιατι εχουμε την δύναμη του συνολου . τα ποσοστά εξαλου το δείχνουν αυτο. μακριά απο την ελλαδα οι κλεφταραδες που δεν αφήσανε τίποτα ορθιο μιας και αυτος ηταν απο την αρχη ο σκοπος τους , ηταν εντεταλμένοι απο το δικο τους συστημα που υπαγετε στο εξωτερικο , να διαλύσουν την ελλαδα . αρχίζοντας πρωτα απο τις ριζες μας . καιρός να ξυπνήσουν οι ελληνες να μας σωσουν . αλιως με ακριβια μαθηματική θα διαλυθούμε , θα καταστραφουμε . έχουμε ενα πολυ καλο όπλο στα χερια μας την Κυριακή . την ψηφο μας ας σώσουμε λοιπον με αυτη τα αυριανά αγέννητα ακομα παιδάκια της ελλαδας μας . ας σώσουμε και τους εαυτούς μας . και για να κλείσω να πω πως δεν επιτρέπουμε σε κανένα να μας οδηγεί με ψεύτικες υποσχέσεις προς τον γκρεμό , τα έχουμε ξανακούσει , και πλέων γνωρίζουμε τι παει να πει διπλωματικό ψεμα . δεν έχουμε ποια την μνήμη του χρυσοψαρου . ας βάλουμε ολοι μαζι ενα χεράκι να σωθούμε , γιατι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ , ετσι απλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.