ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Καμμένος: Αδυναμία για "αντιμνημονιακό μέτωπο"



Τη διαπίστωση ότι δεν υπάρχει η αναγκαία πλειοψηφία για να γίνει συζήτηση για συγκρότηση του «αντιμνημονιακού μετώπου», εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι είχε «εκτενή» συζήτηση και για θέματα οικονομία και για επιμέρους ζητήματα με τον κ. Τσίπρα.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι οι έδρες των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ δεν επαρκούν ώστε να σχηματιστεί «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση, «με δεδομένη την άρνηση του ΚΚΕ».

Ακόμη, ο κ. Καμμένος είπε ότι υπάρχουν διαπιστωμένες «διαφωνίες» με τον ΣΥΡΙΖΑ για θέματα, όπως μεταξύ άλλων, για την ονομασία των Σκοπίων και τη «λαθρομετανάστευση», σημειώνοντας παράλληλα πως, ωστόσο, «δεν υπήρχε κανένας λόγος να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση λόγω του ότι και σύγκλιση να υπήρχε στο θέμα της διαγραφής του μνημονίου, θα πρέπει να εξεταστεί μόνο στα πλαίσια της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Καταλήγοντας, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «αν τα άλλα κόμματα που στήριξαν το μνημόνιο, αποφασίσουν να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να αποσύρουν τις δεσμευτικές υπογραφές τους και να συμμετάσχουν σε οικουμενική κυβέρνηση κατάργησης του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, άμεσης ανακήρυξης της ΑΟΖ και τιμωρίας σε αυτούς που ενέπλεξαν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση, θα το δούμε στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.