ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"Στο κόλπο" της κινδυνολογίας και ο Κ.Παπούλιας...


 
 
Το παιχνίδι του Μνημονίου θα παίξει για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αφού σε λίγη ώρα θα θέσει θέμα "εθνικού κινδύνου" για να σχηματιστεί κυβέρνηση υλοποίησης του Μνημονίου και βασικά της λήψης εισπρακτικών μέτρων 11,5 δισ. ευρώ και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με τα 50 δισ. ευρώ.

Σύμμαχός του ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ.Προβόπουλος, ο οποίος ένημέρωσε χθες τον Κ.Παπούλια ότι "Βγήκαν 800 (700 ρευστό+100 σε ομόλογα) εκατομμύρια ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες μόνο χθες".
Μάλιστα σε ένα ντελίριο κινδυνολογίας διαρρέεται ότι "Υπάρχουν αμφιβολίες από τον Λ.Παπαδήμο και το, Γ.Προβόπουλο για το κατά πόσο η χώρα μπορεί να "φτάσει" μέχρι τις επόμενες εκλογές χωρίς στο μεσοδιάστημα να έχει συμβεί κάποιου είδους "ατύχημα". 
Όλα αυτά για να σχηματιστεί κυβέρνησης με μέλη τεχνοκράτες αλλά και πολιτικά πρόσωπα. Δηλαδή περισσότερους Παπαδήμους και Βενιζέλους, αλλά και Σαχινίδηδες.
Και θεωρούν ότι οι πολίτες θα τους κοιτάνε και δεν θα αντιδράσουν; Είναι πραγματικά "σε άλλο κόσμο"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

  1. ποια η θεση του Κ. Παπουλια απεναντι στο ολο θεμα ..... ο κ σαμαρας ζητουσε απο τους αντιμνημονιακους ας τους πουμε ετσι να βαλουν νερο στο κρασι τους απο ποια θεση ελεγε κατι τετοιο γιατι να μην βαλει αυτος και ο κ βενιζελος λιγο νερακι στο κρασακι τους , για τα περι μνημονιου και ζητανε να αθετησουν οι αλλοι τον λογο τους προς τον ελληνικο λαο . μετα εγινε και η ιστορια με τον Καμμενο με το χαρτι ..... ποια η θεση ξαναρωταω του Κ Παπουλια , γιατι δεν πιεζε και τους μνημονιακους να αλαξουν σταση ,και μετα τα ριχνουμε και στους αντιμνημονιακους οτι φταίνε ... για μενα δεν βρίσκονταν στο κεντρο της ζυγαριας . οι ελληνες μιλησαν !!, καλα οι δυο μνημονιακοι το πηραν το μηνυμα αλλα το πεζανε κουφοι , σαν προεδρος της δημοκρατιας ομως θα επρεπε η σταση του να ειναι ακριβεστατη ., ο προεδρος της δημοκρατιας ειναι να εξηπηρετει τον λαο πιστα, και το συνταγμα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν συμβει καποιο ατυχημα γαμημενοι γραικυλοι προδοτες να ξερετε καποιο ατυχημα θα παθει και ο λαιμος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.