ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΕΙΧΕ ''ΔΕΙ'' ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.....


Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε ''δει'' όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα....
αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, την φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!

Πάνω από τα μικρά καντηλάκια της μεγάλης Αλήθειας! Της Ορθοδοξίας!




ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Δεν ζούμε πολιτική ανωμαλία..... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ζούμε και αυτό είναι άλλο πράγμα..... κστά την ταπεινή μου γνώμη ο γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός αναφέρεται σε κάτι άλλο που θα μας συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα..... ίσως όχι μακρινό νομίζω....
    Ο Γέροντας Παίσιος είχε αναφέρει το 1983 στη Σουρωτή, και νομίζω πως αποτυπώνει τις μέρες που ζούμε και τις αμέσως επόμενες που έρχονται:
    "Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχιση και ταραχή. Τότε όμως θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και....."
    Το απόσπασμα αυτό που σας αναφέρω είναι από το βιβλίο "Μαρτυρίες Προσκυνητών" 5η έκδοση σελίδα 396-453 για τα εθνικά Θέματα.
    Θεωρώ ότι οι μέρες που ζούμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες και πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην μπερδεύται ο κόσμος.... και χάνει την ελπίδα του στον ΘΕΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.