ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Παπούλιας: Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης .Νέα σύσκεψη αύριο.

 

Με τον Φ. Κουβέλη ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της διαβούλευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης. Ο Φ. Κουβέλης πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στις 22:30 και συνομίλησε για μισή ώρα περίπου με τον Κ. Παπούλια. Τελικά η συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης κρίθηκε αδύνατη με αποτέλεσμα αύριο να ξεκινά νέος κύκλος διαβουλεύσεων.
Λίγο πριν τις 21:30 ο κ. Μιχαλολιάκος έφτσαε στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι δημοσιογράφοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιστατικό με το "εγέρθητι" δε σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους, ενώ άλλοι κάθονταν στο πάτωμα. Η συνομιλία με τον Κ. Παπούλια διήρκησε περίπου 20 λεπτά ενώ αμέσως μετά ο κ . Μιχαλολιάκος δήλωσε πως δε σκοπεύει να συναινέσει στην εξαθλίωση της χώρας, ενώ αναφέρθηκε στο ζήτημα των λαθρομεταναστών λέγοντας πως η ΕΕ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.