ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Θα "παίξει" για πρωθυπουργία ο Αβραμόπουλος;Εμπόδιο η "ομάδα Σαμαρά"


Μπορεί να παίξει ρόλο ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος στις πολιτικές εξελίξεις,που έρχονται; Ή για να το πούμε καθαρά.Μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός που θα αναζητηθεί για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ,ενότητας ή όπως αλλιώς την ονομάσουν; Δύσκολο κι αυτό γιατί θα τον πολεμήσουν πρώτα απ΄ όλα μέσα από τη ΝΔ!
Η ομάδα Σαμαρά δεν θέλει να δει τον Αβραμόπουλο να αναλαμβάνει το ρόλο του πρωθυπουργού,σε μια περίοδο που το ενδεχόμενο να ανοίξει θέμα αμφισβήτησης του κ.Σαμαρά είναι πολύ πιθανό.

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα από μέσα που θεωρούνται φιλικά στον πρόεδρο του Αντώνη Σαμαρά ,έκαναν μια σειρά επιθέσεων στον ΥΕΘΑ,που ήταν απάντηση στα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Αβραμόπουλο να “παίζει” για τη θέση του πρωθυπουργού.

Από τη Συγγρού αμέσως είχαν ρίξει το όνομα του Σταύρου Δήμα σε περίπτωση που η κατάσταση επέβαλε την αναζήτηση προσώπου “κοινής αποδοχής”. Μόνο που μετά το εκλογικό αποτέλεσμα η κατάσταση έχει πια ξεφύγει και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τίποτα.

Από σήμερα οι συζητήσεις των κομμάτων για τη δημιουργία κυβέρνησης θα αρχίσουν όπως και η αναζήτηση προσώπων που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στη θέση του πρωθυπουργού με τη μεγαλύτερη δυανατή αποδοχή των κομματικών μηχανισμών.

Ο Αβραμόπουλος δεν θ΄ αφήσει τις εξελίξεις να “τρέξουν” χωρίς αυτόν.Θα επιχειρήσει το “άλμα”,έχοντας εξασφαλίσει τη παραμονή του στο ΥΕΘΑ.Όλα αυτά βέβαια αν τελικά προκύψει κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.