ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ... "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ... Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ"...!!!



ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ...!!!
 
Αυτά λέει στο φέϊσμπουκ στενός συνεργάτης του  Γκρούεφσκ Toντορ Πέτροβ που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία...


«Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, η Ελλάδα είναι Μακεδονική! Εάν η Αθήνα δεν αναγνωρίζει την Μακεδονία, η Ελλάδα δεν θα μείνει ολόκληρη! Aν για την Ελλάδα οι Μακεδόνες είναι Σλάβοι, τότε οι Σλάβοι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μαύροι κάτω στην Αθήνα! Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι Μακεδόνες και η Μακεδονία, είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Έλληνες! Να είσαι Έλληνας δεν σημαίνει εθνικότητα, αλλά να είσαι Χριστιανός! Ο ψεύτικος Ελληνικός πολιτισμός και ιστορία, όπως και ο Ευρωκεντρισμός πλησιάζει στο τέλος του! Ο κόσμος δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο! Αμήν!»

 Είναι πρόεδρος της εθνικιστικής οργάνωσης «World Macedonian Congress», Τοντόρ Πετρόβ.  


stoxos.gr

4 σχόλια:

  1. τι λεει αυτος ο ελεεινός ?φωναξτε εναν μπογια να τον στειλουμε να τον μαζεψει . οι ελληνες γνωριζουν την ιστορια τους , σκοπιανε , οπως επίσης την γνωριζει και ολος ο πλανιτης . θελετε δεν θελετε σας αρεσει δεν σας αρεσει , ολα απο εδω ξεκινάνε και ολα εδω καταλήγουν , στοην χωρα του πολητισμου , στην χωρα των μεγαλυτερων φιλοσόφων του κοσμου , στην χωρα των ολυμπιακων αγωνων , στην χωρα που δηστιχως εδωσε τα παντα σε ολη την ευρωπη , αλιως θα κοβατε ακομα το κρεας με πετρες, και δεν πηρε κατι για ανταλαγμα . διαβασε και λιγο ιστορια αγραματε , διαβασε αυτα που γραφουν οι μεγαλυτεροι ιστορικοι σε ολο τον κοσμο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη ειναι κομπλεξικος αυτος ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ που αυτοβαπτιστηκε ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ δεν θα δωσουμε στα λεγομενα του μεγαλυτερη αξια απο οτι του αξιζει. Ειναι αλλος ενας διεκδικητης του ελληνισμου. Κι αν οντως δεν ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ....γιατι κοπτεται τοσο? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ? ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λύση είναι μία, σύνορα με τη Σερβία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ CIA.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.