ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ


Ο ελάχιστος σεβασμός, δεν βλάπτει κ. Τσίπρα.

O Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή ορκωμοσία στη Βουλή αρνήθηκε να φιλήσει τον Σταυρό όταν του προτάθηκε, σνομπάροντας ακόμα και....
τον συμβολισμό τόσο του Ιερού Συμβόλου, όσο και της....
στιγμής.

Φυσικά, είναι ελεύθερος να το κάνει.

Ωστόσο, θα πρέπει να συνηθίσει, ότι εκτός από τον στενό πυρήνα του κόμματός του που... έχουν την ίδια άποψη για το θέμα, τώρα υπάρχουν και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος που εκπροσωπεί, πλέον, στη Βουλή, που σέβονται τον Σταυρό και δεν τους ήταν ο,τι πιο προσφιλές να τον αποστρέφεται όταν του προτάσσεται, προκαλώντας την… αποστροφή τους.

agioritikovima.gr

ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

  1. θα ψαξω να το βρω το video να το δω και εγω με τα ματια μου . αν εκανες κατι τετοιο ομως φιλαρακι αλεξη , λυπαμε αλλα εχεις δημιουργήσει μονος σου άλλον ενα εχθρο απέναντι σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιπον αυτο που μπορεσα και βρηκα μονο ηταν αυτο

    http://www.youtube.com/watch?v=Rp5zST0dXVQ

    επειδη ειμαι κατω απο θεο , θα μιλησω αντικειμενικα . απ'οτι φαίνεται, γιατι αλαζει και η καμερα πλανο εκεινη την στιγμη , ο αρχιεπίσκοπος δεν του πρότεινε τον σταυρο . απ'οτι φενεται σκυβει ο τσιπρας , ητε για να δείξει ταπεινοφροσύνη η νομίζοντας οτι θα ασπαστεί τον σταυρο .παντος αν σκοπιμα δεν ηθελε να φιλησει τον σταυρο κακο μεγαλο του κεφαλιου του . αν ομως πραγματικα εγινε το αντίθετο , ισως αμαρτανουμε εμεις με την αμαρτια της συκοφαντίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι γνωστο πως οι περισσοτεροι αριστεροι δεν πιστευουν.Ωστοσο κπ απο την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μεταξυ των οποιων ο Γλεζος και της ΔΗΜΑΡ καθως και η Κανελλη του ΚΚΕ ορκιστηκαν οπως οι αλλοι στο Ευαγγελιο.Ο Τσιπρας δεν σνομπαρε καθ'οτι υποκλιθηκε ελαφρα στον Αρχιεπισκοπο αρα επεδειξε τον απαραιτητο σεβασμο..αλλα δεν φιλησε σταυρο..Το προτιμω απο το να μας κοροιδευει οπως ο ΓΑΠ οτι ειναι πιστος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χρειάζεται μεσάζοντες ο Θεός.Ούτε φιλιά σε χέρια και σύμβολα.Ξυπνήστε και δείτε γύρω σας.Αυτοί που κοροίδευαν 60 χρόνια τώρα,οι Μασώνοι και οι φιλοεβραίοι τρέχουν με λαχτάρα να φιλήσουνε χέρια παππάδων.

    Αυτός τουλάχιστον δεν υποκρίνεται.Είναι άθεος.Αλλα τουλαχιστον σέβεται τον συναθρωπο του.Ο Αντωνάκης και ο Γιώργακης δεν σας σεβάστηκαν ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πραγματικα εχει τοση σημασια δειτε εδω...εχει φωτο βιντεο και διαβαστε και το κειμενο!μαλλον ηταν φιλικοτατος με τον Ιερωνυμο..http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63658275

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο επόμενο πλάνο τον φιλάει τον Σταυρό, δεν σκύβει απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.