ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά


Επιστολές προς τις ευρωπαϊκές ηγεσίες θα αποστείλει την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να υποστηρίξει προς τις ευρωπαϊκές ηγεσίες ότι οι έγγραφες δεσμεύσεις των κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά δεν ισχύουν, καθώς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκπροσωπούν πλέον μόλις το 33% του ελληνικού λαού, κάτι που σημαίνει ότι οι πολίτες αποδοκίμασαν την πολιτική των μνημονίων. 

Ο κ. Τσίπρας θα ζητά την υιοθέτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου που θα στηρίζεται στην ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική προστασία.
Αποδέκτες της επιστολής θα είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, αλλά και οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των κρατών-μελών της ευρωπαϊκής οικογένειας.

1 σχόλιο:

  1. παρακολουθήστε τα πολιτικα δρώμενα με προσοχή . κοιτατε τι επίθεση δεχετε ο τσιπρας απο τα αντιπαλα μνημονιακα κομματα , οπως και απο πολλους δημοσοογραφους που εως τωρα ηταν , η μαλον το παίζανε ουδέτεροι και λειτουργούσαν υπόγεια .θελουν να πεισουν τον λαο οτι δεν ψηφισε ο κοσμος αντιμνημονιακα , και οτι το κανανε απο αντίδραση , και μας συγχωρούν κατα καποιο τροπο , γι'αυτο πρεπει σαν καλα πρόβατα να προχωρήσουμε μονα μας προς το σφαγειο του μνημονιου . κατι τετοιο βεβαίως δεν ισχύει ,ο κοσμος ψηφισε κατα του σχεδιου ( εξολοθρευσης του ελληνα ) ετσι λεγεται ,παρα ταυτα υπηρξαν και αυτοι που η ειναι καλοβολεμενοι κομματικα εδω και χρονια , η τους κανανε καποιο ρουσφετακι προεκλογικα , και μην βιαστει καποιος να μου πει οτι κανω συκοφαντική δυσφήμηση γιατι μονοι τους μου τα ειπανε οι αθίγγανοι και εχω και μαρτηρες , και τελος ειναι και αυτοι που εχουν ξεχασει που εχουν αραξει την χρονομηχανη τους . ετσι εχουν τα πραγματα , παντος ο κοσμος συνεχιζει ενα πολυ μεγαλο ποσοστο να ειναι κατα του μνημονιου , και με παρα πολλους που συζήτησα δεν εχουν και καποιο πρόβλημα να γυρίσουν πισω στην πολυαγαπημένη τους δραχμη . ισως αυτοι που το ειπανε να μην εχουν καταθεσεις χιλιαδων η εκατομυριων εβρω , θα μου πειτε . αν τελικα ομως ειναι και ετσι ας μεινουν στο μνημονιο και τα χαρατσια οι ζαμπλουτοι , και να χωριστουν τα προβατα ... απο τους λυκους . να μην καπουν μαζι με τα ξερα και τα χλωρα . τι αλλο να πω . αλλα και στην τελικη και καποιο θαυμα να γινει που δεν ειναι διολου απιθανο εδω στην ελλαδα , και να επιστέψει ξανα μια υπερμνημονιακη κυβερνηση , δεν θα εχει να λαβει τιποτα απο το ποσοστο αυτο που το λεει αντιδραστικο , και οχι αντιμνημονιακο. λευτα τελος , πειτετο και στην μερκελ αυτο να το βαλει καλα στο μυαλο της .ο ραγιας σηκωσε κεφαλι ..... καιρος ηταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.