Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

ΣΤΟ 8.9% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ! ! !


Όχι μόνο δεν πέφτουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής όπως θέλουν οι "μεγάλες" δημοσκοπικές εταιρίες αλλά σταθερά ανεβάζει τα ποσοστά της.

Προσέξτε τα εξής:

1)Η προηγούμενη δημοσκόπηση στη Ζούγκλα πριν από δύο εβδομάδες, έδινε 7.7%, ενώ η σημερινή 8.9%!!!!

2)Η δημοσκόπηση της Ζούγκλας ήταν η μοναδική προεκλογικά της.....
 6ης Μαΐου που είχε δώσει με απόλυτη ακρίβεια τα ποσοστά της Χρυσής που τελικά και πήρε τότε. Είχε δώσει 7.1% και τελικά πήρε 7%....

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που ανεβαίνει σταθερά με λογική αύξηση των ποσοστών και όχι όπως το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο θα σκάσει γοερώς και σύντομα σαν σαμπρέλα, γεγονός που έχει παρατηρηθεί επανειλημμένως και σε ανάλογες περιπτώσεις....

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

 1. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν και οι δημοσκοπήσεις είναι απάτη (http://resaltomag.blogspot.gr/2012/05/blog-post_29.html), μιλάμε για το μόνο κόμμα που δείχνει ειλικρίνεια στο λαό. Και η αρνητική στάση προς τους λαθρομετανάστες είναι βάσιμη. Το πασοκ τους αφήνει ελεύθερους μέσα στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει κάλπικες ψήφους, να αφήνει να υποβαθμίζονται ολόκληρες περιοχές και να έρχεται ο κάθε ξένος να αγοράζει φτηνά τη γη μας. Ε λοιπόν όχι! Φτάνει πια η λεηλασία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΨΗΦΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

   Διαγραφή
 3. μπραβο ρε ηλια καλα του τα πες του μισθωφορου..ολοι οι γιακαδες το ξερουν αλλα κανεις δεν τα λεει..γιαυτο και θα μπουμε πιο δυνατοι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.