ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σε λίγο η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών – Όλα δείχνουν εκλογές - Ο Καμμένος πάει στο Προεδρικό με 7 συνεργάτες του!

- Τι θα ζητήσει – Όλο το παρασκήνιο - Ποιοί θα τον συνοδεύσουν
- Η νέα ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το επίμαχο κείμενο
- "Το μόνο που δώσαμε στον Παπούλια είναι το πρόγραμμά μας", επιμένουν
- Τότε τι περιείχε ο φάκελος που έστειλε η Προεδρία σε ΟΛΑ τα κόμματα;

Ο χρόνος πλέον κυλάει αντίστροφα για ακόμα μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας αν θα είναι και η τελευταία. Ωστόσο, όλα δείχνουν μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ότι οδηγούμαστε και πάλι στις κάλπες.

Η σύσκεψη αυτή γίνεται εν μέσω μεγάλης αναταραχής με αφορμή ένα κείμενο το οποίο όπως αποδεικνύεται, από τα πρακτικά που δόθηκαν στην δημοσιότητα, εγχειρίστηκε από τον Πάνο Καμμένο στον Κάρολο Παπούλια και ζητήθηκε μάλιστα να διανεμηθεί και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Τα κόμματα ανακοίνωσαν ότι έλαβαν το συγκεκριμένο κείμενο από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ωστόσο, ο κ. Καμμένος αρνείται την ύπαρξή του.

Στις 14.00 το μεσημέρι λοιπόν, οι κύριοι Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος, Καμμένος και Κουβέλης θα περάσουν το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου. Και θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν τις ... διαφορές τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο κ. Καμμένος θα μεταβεί με ομάδα 7 συνεργατών του και θα ζητήσει από την Προεδρία της Δημοκρατίας έναν χώρο κοντά στην σύσκεψη για να καθίσουν οι συνεργάτες του.
Μεταξύ αυτών οι κύριοι Μαρκόπουλος και Ζώης αλλά και 2 τεχνοκράτες. Αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα γίνει ώστε αν χρειαστεί ο κ. Καμμένος να βγαίνει την ώρα της διαβούλευσης και να ζητάει την γνώμη τους.


Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο διαδικτυο λίγο μετά τις 13.00, το κόμμα του κ.Καμμένου τονίζει:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες κρίσιμες ώρες και τα οποία προφανέστατα εντάσσονται στη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της εργώδους προσπάθειας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να δοθεί λύση στα κρίσιμα ζητήματα της χώρας, παραθέτουν τα εξής αδιάσειστα στοιχεία:

1.   Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, αρνήθηκε να παραλάβει ή και να συζητήσει με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επί του non paper του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Με αυτή την ανυποχώρητη θέση περί μη αναγνώρισης των non paper ως επίσημων εγγράφων,  δεν υπήρχε περίπτωση ο κ.Καμμένος να παραδώσει non paper στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

2.  Από τα επίσημα πρακτικά που δημοσιοποίησε η Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν προκύπτει, ούτε στο ελάχιστο ότι ο κ.Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας το οποιοδήποτε έγγραφο, πλην του Οικονομικού Προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 57 σελίδων, σε βιβλιοδεσία με σπατάλη, πρόγραμμα το οποίο είναι αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

3.  Τα 7 σημεία που ανέγνωσε ο κ.Πάνος Καμμένος και μόνο αυτά, στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν δόθηκαν στον κ.Πρόεδρο. Από τα επίσημα πρακτικά προκύπτει ότι τα 7 αυτά σημεία τα ζήτησε γραπτώς ο κ.Παπούλιας και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απάντησε ότι θα τα στείλει στη Γραμματεία της Προεδρίας της Δημοκρατίας με επιστολή.
Παρ' όλα αυτά, ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, έστειλε το ίδιο βράδυ, στις 22.05 στη Προεδρία της Δημοκρατίας, ηλεκτρονικό μήνυμα με τις πλήρεις δηλώσεις του κ.Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση, στις οποίες περιλαμβάνοντο αναλυτικά ΚΑΙ τα 7 σημεία.

4.  Όταν Δευτέρα βράδυ 14 Μαΐου, ανέκυψε το ζήτημα του επίμαχου εγγράφου, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Κ.Προέδρου της Δημοκρατίας Πρέσβυ κ.Κωνσταντίνο Μπίτσιο, ο οποίος σε σχετικό ερώτημα απάντησε στον κ.Καμμένο ότι έγγραφο που επεδείκνυαν τα ΜΜΕ, δεν υπήρχε στα πρακτικά, παρά μόνο το Οικονομικό Πρόγραμμα του Κινήματος. Μία ώρα αργότερα, σε νεότερη επικοινωνία, ο κ.Μπίτσιος, διαψεύδοντας την προηγούμενη δήλωσή του, ανέφερε στον κ.Καμμένο ότι το επίμαχο έγγραφο του το παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.