ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Παιχνίδια πολέμου στην Ελλάδα": Όλα θα γίνουν σε 46 ώρες!!


Αδιάκοπα διακινούνται κινδυνολογικά σενάρια για τη χώρα μας με προφανή πλέον στόχο τον επηρεασμό των πολιτών εν όψει....
των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Το οικονομικό πρακτορείο Bloomberg υποστηρίζει ότι... η Ελλάδα ενδέχεται να έχει στη διάθεσή της μόλις 46 ώρες (ένα Σαββατοκύριακο) για να προετοιμάσει την έξοδό της από το ευρώ. Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι χαρακτηριστικός: «Παιχνίδια πολέμου. Οι κίνδυνοι εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ σε ένα Σαββατοκύριακο»! Οι ηγέτες της χώρας θα έπρεπε να θεσπίσουν τους τρόπους αποχώρησής τους από το ενιαίο νόμισμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι εξελίξεις θα «τρέξουν» μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, από το κλείσιμο του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης μέχρι το «άνοιγμα» της χρηματαγοράς της Νέας Ζηλανδίας. Συνεχίζοντας το Bloomberg υποστηρίζει πως μέσα σε αυτές τις 46 ώρες οι ηγέτες της χώρας θα πρέπει μεταξύ άλλων να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν την κοινωνική αναταραχή, τις συνέπειες της χρεοκοπίας, την μετάβαση σε ένα νέο νόμισμα, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την εκροή καταθέσεων.

πηγή

3 σχόλια:

  1. Μας εχουν πατησει σαν τα μυρμυγκια. Κριμα τους τι θα κανουμε απο δω και περα; Ολοι ειναι για τα μπαζα και παλι ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι απειλές πανε καπνος απο την ευρωζωνη . αυτοι θελουν να βοηθησουν τους μνημονιακους σώνει και καλα .να ανησυχείτε αν εχετε πολλα χρηματα στην ακρη μονο τότε, κατα τα αλλα η επιστροφη στην δραχμη θα ειναι σωτηρια για την ελλαδα αυτη την στιγμη . υπαρχει ασχημη σήψη οικονομικη , με φαρμακα και ανακεφαλαιοποίησεις δεν γινετε τιποτα απλα παρατεινουμε τον χρονο μας και την δικια μας ταλαιπωρία . δυστηχως το φαρμακο ειναι ακρωτηριασμός απο το ευρωπαικο νομισμα οσο και αν ακουγετε καπως, λογου του επηρεασμού που μας εχουν κανει τα ΜΜΕ . αυτοι τρεμουν γιατι εχουν τα γενια που τους μεγαλωσαν και πολυ γρηγορα μπορω να πω , ας ψαξουν για τα χτενια τωρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.