ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 441.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


"Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια."...

Αυτά είπε το σούργελο της φωτογραφίας, η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου...
Να... πεθάνουν 441.000 άνθρωποι, επειδή η Μπαφίλου δεν γουστάρει! Τραβάει κι αυτή τα ζόρια της αλλά για αυτό υπάρχουν οι νευρολόγοι, τα φαρμακεία και τα ψυχιατρικά ιδρύματα...

Ιδού και η εμετική ανάρτηση της στο twitter :


15 σχόλια:

  1. AI GAMHSOY RE PIPA TVN LATHRO ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ.
    ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mono gia pipes einai, ante skyli...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα ρε παιδια !! αυτο σηζητουσα χτες βραδυ . δεν κανω λογαριασμο εκει που τα ειπε αλλιως θα της τα εχωνα . μια τραγουδιστρια και μαλιστα νεοσύστατη απαγορεύεται να μιλαει ετσι και να καταριετε τον κοσμο . η το κανει για να δημηουργησει εντύπωση η αλλιως την διακατέχει η αβασταχτη ελαφροτητα . και μενα δεν μου αρεσει ο πουρες κυρα μου αλλα εσυ τον τρως τι να κανουμε τωρα ..... ηρεμησε λιγο ουτε δικο σου ακροαριστερό κομμα να ειχες και να κατεβαινες στις εκλογες . μην χανεις τοσο ευκολα την ψηχρεμια σου ...δεν ειναι επιπεδο αυτο να μιλας ετσι διαμεσου ιντερνετ , και γιατι στο κατω κατω δεν πας να τους τα πεις απο κοντα αυτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σε γαμ...ουν 100 αφγανοπακιστανοι και μετα (γιατι το πρωτο θα σου αρεσε) να σε λιθοβολησουν και στο τελος να σε κατουρησουν καριολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΣΧΟΣ τραγουδιστρια του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι παλαβη...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 441.000 ΣΚΕΨΟΥ 144.000.
    ΤΥΧΑΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟ ΤΟΥΡΛΟΚΟΛΙΑΣΜΕΝΟ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΒΡΟΜΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΣΟΥΖΕΣΕ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΗΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 441.000 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΕΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην ασχολιστε με σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο διανοούμενος και φιλόσοφος του 20ου αιώνα Λίλυ Τόμλιν έλεγε μάλιστα πως «Έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως ο άνθρωπος αρχικά περπάτησε όρθιος για να απελευθερώσει τα χέρια του για τον αυνανισμό».
    Περί μαλακίας ο λόγος – Πώς λέμε Χρυσή Αυγή ?...τό ίδιο ? δεν νομίζω ...Με τον όρο αυνανισμός (κοινώς, μαλακία), αναφερόμαστε στην διέγερση των ιδίων γεννητικών οργάνων με στόχο την πρόκληση οργασμού και αυτοϊκανοποίησης της γενετήσιας ορμής και ηδονής χωρίς συνουσία με άλλο πρόσωπο....
    Τώρα πώς κάποιοι εννοιωσαν ηδονή ψηφίζοντας χρυσή αυγή ...υπάρχουν να μου πείς και ψυχικά άρρωστοι ..οκ ...τό δέχομαι ...αλλα όχι και τόσοοοοοοοοο...ήμαρτον δηλαδή....με τους "ΜΑΛΑΚΕΣ" ...διαπομπεύουν την σωστή έννοια της λέξης ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.