ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Απόψε το βράδυ έχουμε προσκλητήριο προσευχής στις 22.00


Απόψε το βράδυ έχουμε προσκλητήριο προσευχής στις 22.00.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Όσοι πιστεύετε στη δύναμη της προσευχής.

Έλληνες απανταχού της γης!


Από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, την Αφρική όπου κι αν βρισκόμαστε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, ενώνουμε τις προσευχές μας προς τον Κύριο παρακαλώντας Τον, να ελεήσει το Έθνος μας και να ελαφρώσει τον Σταυρό που σηκώνουμε λόγω της λάθος πορείας μας και της αμαρτίας μας.

Μας πρόδωσαν οι πολιτικοί όπως εμείς Τον προδώσαμε αλλά ποτέ δεν είναι αργά εφ' όσον υπάρχει αλλαγή πορείας και μετάνοια.

Ο πόνος είναι μεγάλος σε όλους και ίσως για όσους είναι μακριά από την πατρίδα ακόμη μεγαλύτερος βλέποντας την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μεγάλο μέρος των Ελλήνων αλλά και της ίδιας της χώρας.Ο γέροντας Παΐσιος έλεγε «ακόμη και ένας αναστεναγμός μπορεί να έχει μεγαλύτερη δύναμη από ώρες προσευχής...» Όσοι δεν μπορέσουν να προσευχηθούν την ορισθείσα ώρα ας προσφέρουν αυτόν τον αναστεναγμό τους και είμαστε βέβαιοι ότι κι αυτός θα ενωθεί μαζί με τις προσευχές μας.

Όμως δεν είναι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος μας που αγωνίζεται υπό την απειλή της Τουρκίας να εκμεταλλευτεί τον πλούτο της και να απαλλαγεί κι αυτή από τον οικονομικό βρόγχο και να επέλθει η πολυπόθητη επανένωση του νησιού υπό ελληνική κυριαρχία.

Τα προβλήματα ήρθαν λόγω της πνευματικής μας κατάπτωσης και της συστηματικής απεμπόλησης της ορθόδοξης παράδοσής μας. Εδώ ακριβώς βρίσκεται κι η λύση :

στην επιστροφή στην παράδοσή μας και την πίστη μας προς το Αρχέτυπο - τον Χριστό!

Αυτός μας επέλεξε και μας έδωσε την δύναμη να περάσουμε δια πυρός και σιδήρου σε κάθε ιστορικά δύσκολη στιγμή. Αυτός και τώρα θα μας βγάλει από το αδιέξοδο.

Αρκεί να Του το ζητήσουμε...

Η ένωση των δεήσεών μας ελπίζουμε να Τον κάνει να ελαφρώσει τον Σταυρό και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε.

ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ - ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Αμήν!

 http://mazi.pblogs.gr

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.