ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δεν θα γίνει η κατ' ιδίαν συνάντηση Παπούλια - Καμμένου, στις 13:00

 
 

Στο έγγραφο, για το οποίο επιμένει η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι το παρέδωσε χέρι με χέρι ο κ. Καμμένος στον κ. Παπούλια, με την παράκληση να δοθεί και στους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, περιγράφονται οι όροι, υπό τους οποίους θα μπορούσε να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης
Δεν θα γίνει κατ' ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, στις 13:00, όπως αρχικά ειχε προγραμματισθεί, έγινε γνωστό νωρίς το πρωί από την Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς ο κ. Καμμένος κλήθηκε να συμμετάσχει στη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγων από κοινού με τους κκ Σαμαρά, Τσίπρα , Βενιζέλο και Κουβέλη στις 14:00, όπου έχει τεθεί ως πρόταση από τον κ. Παπούλια, να σχηματισθεί και να στηριχθεί κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων.

Εν τω μεταξύ, αργά χθες το βράδυ, ο κ. Καμμένος εξέφρασε δημόσια τη διαμαρτυρία του για δημοσιοποίηση του περιεχομένου εγγγράφου που παρέδωσε στον Κάρολο Παπούλια, προχθές το βράδυ, όπου αναφέρει τους όρους και τις προϋποθέσεις για να στηρίξει μια τέτοια πρόταση.
Στο έγγραφο, για το οποίο επιμένει η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι το παρέδωσε χέρι με χέρι ο κ. Καμμένος στον κ. Παπούλια, με την παράκληση να δοθεί και στους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, περιγράφονται οι όροι, υπό τους οποίους θα μπορούσε να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, για την αντιμετώπιση άμεσου κινδύνου εθνικής ασφάλειας, εξηγώντας και ποιοι θα μπορούσαν να θεωρηθούν τέτοιοι κίνδυνοι.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με το έγγραφό του, σημείωνε ότι οι επτά όροι που έχει θέσει ισχύουν, παρά ταύτα μπορεί να στηρίξει μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων αν συντρέχουν τρεις λόγοι: Αν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος και εάν υπάρχει εθνικός κίνδυνος. Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να είναι ορισμένου σκοπού και ορίζοντα, καθώς θέτει και τον όρο ο υπουργός 'Αμυνας και οι δύο αντιπρόεδροι να είναι πολιτικά πρόσωπα.

To σχόλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ 
Aλήθεια; πλαστογραφία; παραπληροφόρηση; ..... οι εξελίξεις θα δείξουν.......

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.