ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μείον 12% οι μισθοί στρατιωτικών και στελεχών σωμάτων ασφαλείας


Ότι κι αν προκύψει από τη κάλπη της Κυριακής ,το μόνο βέβαιο είναι ότι έρχονται νέες δραματικές μειώσεις στα εισοδήματα των πολιτών. Και αυτό αφορά και στους στρατιωτικούς.
Σύμφωνα με διαρροές από το πρωθυπουργικό γραφείο τις οποίες επικαλείται το Βήμα, η λίστα των δεσμεύσεων της χώρας απέναντι στους δανειστές είναι μεγάλη και πρώτο ζητούμενο σ΄ αυτή είναι η μείωση των “ειδικών μισθολογίων” κατά 12%!

Στρατιωτικοί και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας στους οποίους η εξαίρεση από το εναίο μισθολόγιο παρουσιάστηκε περίπου ως παροχή ,θα δουν τους μισθούς τους να περικόπτονται κατά 12% ακόμη ,τον ερχόμενο Ιούλιο. Μ΄ αυτή τη περικοπή ,λένε οι “οικονομικοί εγκέφαλοι” θα εξοικονομηθούν 205 εκατομμύρια ευρώ.

Αν σ΄ αυτό προσθέσουμε τα όσα πραγματικά απίστευτα προβλέπει η λίστα Παπαδήμου -και είναι πάρα πολλά- είναι βέβαιο ότι η Δευτέρα που θα ξημερώσει μετά από τις εκλογές δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ.ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι βέβαιος φίλε, ότι οι στρατιωτικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, αστυνομικοί, ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο εχθρός και είναι μαζί με τους αγωνιστές και ελεύθερους Έλληνες. Εχθροί όμως όλων μας και προδότες δεν είναι μόνο τα κόμματα αυτά, αλλά και οι ψηφοφόροι τους. Κάντε αγώνα μέχρι τελευταία στιγμή όλοι, να νικήσουμε, με ψήφο στα αντιμνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΓΑΠ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΟΡΟΙΟΔΟ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 30 ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΔΡΑΣΕ Η ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.