ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση δείχνει ΣΥΡΙΖΑ 1ο κόμμα


Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, και ενώ η πιθανότητα διενέργειας εκλογών είναι πολύ μεγάλη,έρχεται η τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την Καπα Research που φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με ποσοστό 20,5%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η οποία θα δημοσιευτεί στο Βήμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ανοδική πορεία με την πρόθεση ψήφου σε αυτόν να αγγίζει το 20,5%.

Η Νέα Δημοκρατία έχει 18,1% ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12,2% και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου με 8,4%.

Το ΚΚΕ υποχωρεί στο 6,5% και η Χρυσή Αυγή στο 5,8%. Τέλος, η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 5%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

3 σχόλια:

  1. γιατι δεν ξυπναμε και να ψηφίσουμε τον Καμμενο?Τι θέλουμε όλους τους λαθρομετανάστες μόνιμους?Το λέει καθαρά ο Τσίπρας : "νόμιμοι θα γίνουν οι λαθρομετανάστες."Έτσι όπως ψηφίζουμε καλά να πάθουμε!Αυτά που μας κάνουν μας αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ψηφίστε Σύριζα και κυρίως αυτή την κυρία που θέλει τους Τουρκους συνέταιρους στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. prepei na katalaboyme oti den theloyme mono mia kybernisi etsi apla gia na leme oti exoyme.thelo mia kybernisi statheri kai eidika sta ethnika themata.paidia to problima den einai toso to oikonomiko,oso to politiko kai ethniko symferon gia kapoioys.skefteiteto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.