ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Mε το κυάλι ψάχνουν να βρούν υποψήφιους! - Δεν κλείνουν τα ψηφοδέλτια .....



Ανακοινώθηκαν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η πλειοψηφία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για τις κάλπες της 6ης Μαΐου και τα ψηφοδέλτια απλά .... δεν κλείνουν! Δηλαδή δεν υπάρχουν διαθέσιμοι υποψήφιοι!

Τα κενά που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια....
λένε από το ΠΑΣΟΚ ότι θα κλείσουν έως τη νομική προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων, σε εννέα ημέρες. Αλλά και πάλι υπάρχουν φόβοι ότι θα κλείσουν τελείως τυπικά, δηλαδή δεν θα είναι στην ουσία υποψήφιοι, απλώς θα συμπληρώνουν τα ψηφοδέλτια! Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Η πραγματικότητα είναι ότι ψάχνουν τα βρούν υποψήφιους με τα ... κυάλια. Είναι εκπληκτική η απροθυμία να υπάρξουν πολίτες που να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ και αν υπάρχει αδυναμία εύρεσης υποψηφίων, φανταζόμαστε τι θα συμβεί με την προσπάθεια εύρεσης ψηφοφόρων...

Η ανανέωση στις λίστες υπερβαίνει το 60%, αφού ελάχιστοι από τους παλιούς επιθυμούν να συμμετάσχουν και πάλι ως υποψήφιοι.

Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Νωρίτερα, ο τέως Γ.Παπανδρέου είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο στην Αχαΐα, μετά από ενημέρωσή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στα ψηφοδέλτια συμμετέχουν τελικά οι Γιάννης Ραγκούσης (Β' Αθηνών) και Γιώργος Παπακωνσταντίνου (Υπόλοιπο Αττικής).

Εντούτοις, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ σημείωναν ότι κ. Βενιζέλος, ο οποίος έχει τη γραμμή να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της παράταξης στη μάχη των εκλογών, θέλει να δώσει σε όλα τα στελέχη τα οποία έχουν παίξει ένα ενεργό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια τη δυνατότητα να κριθούν από τον ελληνικό λαό, ο καθένας με βάση το επίπεδο του ρόλου και της ευθύνης του.

Εκ των στενών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου, ο Παύλος Γερουλάνος κατεβαίνει στην Α΄Αθηνών. Στην Α' Αθηνών, επίσης, κατεβαίνει ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος είχε δηλώσει το «παρών» στην πρόσφατη αναμέτρηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημήτρης Ρέππας «εγκατέλειψε» την Αρκαδία και κατεβαίνει στην Β' Αθηνών. Στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφιος ο Χρίστος Βερελής. Στο Υπόλοιπο Αττικής ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος.

Η λίστα των υποψηφίων βουλευτών 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.