ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

«Να φύγουν όλοι από τη χώρα»


Αποκαλυπτική έρευνα για τους μετανάστες.

Τρομάζουν, ενοχλούν και είναι υπεύθυνοι...
για τα δεινά της χώρας. Αυτή είναι η εικόνα για τους μετανάστες, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής», μετά την έναρξη των επιχειρήσεων-σκούπα στο κέντρο και την απόφαση της κυβέρνησης για δημιουργία κέντρων κράτησης.

 Οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό κοντά ή και πάνω από το 80%, έχουν αρνητική γνώμη για τους μετανάστες, νόμιμους και παράνομους. Αλλά, αν οι Έλληνες φαίνεται να ομονοούν για το πρόβλημα, 1 στους 3 παραμένει δύσπιστος για τις λύσεις που προτείνουν οι πολιτικοί.

 Το 83,4% των ερωτηθέντων θεωρεί πολύ σοβαρό το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας και το 79,3% αισθάνεται ότι κινδυνεύει, εξαιτίας τω περιστατικών βίας που συμβαίνουν καθημερινά. Εκτός από την εγκληματικότητα, μεγάλη ανησυχία προκαλεί πλέον στους πολίτες και το υγειονομικό θέμα, με το 71,6% του δείγματος να θεωρεί απαραίτητη την καθιέρωση πιστοποιητικού υγείας για τους μετανάστες. Επιπλέον, το 54,7% κρίνει αναγκαία την ίδρυση κέντρων φιλοξενίας-κράτησης για τους μετανάστες.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ: ΓΙΩΡΓΑΚΗ-JEFRY(ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ), ΡΑΓΚΟΥΣΗ(ΝΟΜΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ), ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ή ΚΑΜΠΟΥΛ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!!)
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.