ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μιχελάκης σε Παπακωνσταντίνου: ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ !!!


ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ....


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα του 2009, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Το έλλειμμα του 2009 έφτασε στο 15,4% του ΑΕΠ επειδή, καιροσκοπικά, ανεύθυνα και καταστροφικά για τη χώρα, το “φούσκωσαν” δύο φορές ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Παπακωνσταντίνου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Γεγονός που αναγνωρίζουν, πλέον, ακόμα και δικά τους στελέχη, όπως τα μέλη του Δ.Σ. της  ΕΛΣΤΑΤ, που οι ίδιοι διόρισαν και οι καταγγελίες των οποίων οδήγησαν την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Είναι σαφές ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο άρθρο του στη “Wall Street Journal”, αποδεικνύει ότι, ακόμα και με τα φουσκωμένα στοιχεία του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπακωνσταντίνου, τα τρία τέταρτα των θυσιών του ελληνικού λαού, πήγαν χαμένα, λόγω της λανθασμένης πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Και επειδή “ο πνιγμένος” – στην προκειμένη  περίπτωση ο κ. Παπακωνσταντίνου -  “από τα μαλλιά του πιάνεται”, να γνωρίζει ότι το έγκλημα του “φουσκώματος” του ελλείμματος, για το οποίο ο Οικονομικός Εισαγγελέας ζήτησε ήδη έρευνα, δεν διαγράφεται και δεν παραγράφεται. Ούτε με το οποιοδήποτε πόρισμα – οπερέτα, ούτε με τις ανεκδιήγητες απόπειρες διαστρέβλωσης, στις οποίες μανιωδώς επιδίδεται ο αρχιτέκτονας της οικονομικής καταστροφής του τόπου, κ. Παπακωνσταντίνου.

Η Νέα Δημοκρατία – όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς – θα επιβάλει, αμέσως μετά τις εκλογές, τη σύσταση μιας και μόνον Εξεταστικής, που θα διερευνήσει τα εγκλήματα που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο».

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. σιγα καλεεεεεε θα σκις κανα καλτσοοννν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΑΚΟΥΣΕΙ!

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ!

    ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Η ΜΟΥΓΚΑ;

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ Η ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΚΑ;

    ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΚΑ;

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oxi mono eftos prepi nakatsi alla i 300 ke oli i prothipourgi gia esxati prodosia tou ellikou kratous sto xali pou mas eferan ipotiman tin noimosinimas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.