Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

ΈΚΤΑΚΤΟ - Η Ομιλία ΜΠΕΝΙ...


  


Μάλλον η ασθένεια είναι μεταδοτική! Μετά τον ΓΑΠ,ο διάδοχος ΜΠΕΝΙ μίλησε - τρικυμία εν κρανίω-εκθειάζοντας τα επιτεύγματα του!Με σύνθημα ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ , ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Ελλάδα και αφάνταστη φανφαρολογία.........
............ ο ΜΠΕΝΙ ως γραφικός πολιτικός κατηγόρησε -όπως προβλέπεται- την Νέα Δημοκρατία,παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ ως σωτήρα της χώρας και φυσικά τα σχέδια του για ανάπτυξη ως τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ο άνθρωπος βρίσκεται σε πλήρη παράκρουση!....και καλά αυτός..... οι ''φιλές και φίλοι'' του κοινού τι χειροκρότησαν;;;;

Το ΠΑΣΟΚ δεν αντιλαμβάνεται ότι έσβησε.Η εμμονή για εξουσία παραμένει.
 
Είναι ντροπή οι μνημονιακοί να μιλάνε....είναι ντροπή να τους χειροκροτούν...είναι ντροπή να βρίσκονται ακόμη στη θέση τους και όχι στην φυλακή......Κορυδαλλού!

Δεν άντεξα...την έκλεισα την τηλεόραση......πιστεύω ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο,αλλά όταν βλέπω κόσμο ακόμη να τους χειροκροτά αμφιβάλλω.....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ

2 σχόλια:

 1. ΕΜ ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....κόφτα τα ρημάδια ...αφου το βλέπεις οτι σε χαλάνε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ΠΑΣΟΚ σταθερό στο πρόγραμμά του.
  Είπε το 2009: Οικονομία ανάπτυξης, σταθερότητας, συνοχής. Έκανε τα τρία χρόνια: Ύφεση 7% ετησίως, αποσταθεροποίηση, κοινωνική διάλυση, στρατιές ανέργων. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και αφέντη Γερμανό.
  Είπε το 2009: Πράσινη ανάπτυξη. Έκανε τα τρία χρόνια: Του είπανε λέει ότι όσο έχουμε ύφεση , απαγορεύετε η πράσινη ανάπτυξη. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και ότι πει ο αφέντη Γερμανός.
  Είπε το 2009: Αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος. Έκανε τα τρία χρόνια: Επέτρεψε στους απελπισμένους Έλληνες να αυτοκτονούν στο σύνταγμα. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και περιφρούρηση του συντάγματος με δικά μας ΜΑΤ.
  Είπε το 2009: Αυτόνομο πολιτικό σύστημα, καταπολέμηση της διαφθοράς. Έκανε τα τρία χρόνια: Εξεταστικές, εξεταστικές, εξεταστικές. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και θα περιμένουμε τι θα πει ο αφέντης για τον Άκη.
  Είπε το 2009: Ισχυρή Ελλάδα των ανοικτών οριζόντων. Έκανε τα τρία χρόνια: Υπερατλαντική σύνδεση με το Δ.Ν.Τ. , και υπέγραψε τη δανειακή μαζί με τη Ν.Δ. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Σκληρή διαπραγμάτευση μέσα στο μνημόνιο, για να πετύχουμε τη δημιουργία κατάλληλων χώρων, όπου θα παρέχονται και τα απαραίτητα μέσα για να αυτοκτονούν ανενόχλητα οι πολίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.