Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Να φτιάξουμε έναν φράκτη γύρο από την Αθήνα.


Στον πολιτισμένο κόσμο η πρωτεύουσα κάθε κράτους είναι ένας χώρος, πνεύματος εθνικής δημιουργίας ελευθερίας δημοκρατίας παραγωγής εθνικού πλούτου και πολιτισμού.

Η κάτοικοι της πρωτεύουσας κάθε πολιτισμένου κράτους, είναι τα πρότυπα για τους υπόλοιπους κατοίκους της περιφέρειας, γι αυτό άλλωστε και οι δεύτεροι ονομάζονται επαρχιώτες.

Στην περίπτωση όμως της....
σάπιας Αθήνας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Οι πλειοψηφία των κατοίκων της Αθήνας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια σάπια παρηκμασμένη μάζα, που κάποτε ήταν άνθρωποι.

Μέσα σε αυτήν την άθλια σάπια και παρηκμασμένη μάζα των Αθηνών, υπάρχουν οι πνευματικοί ηγέτες του έθνους που το κλάσιμο τους είναι το ίδιο με τον λόγο τους, οι παρηκμασμένοι εκτός τόπου και χρόνου πανεπιστημιακοί που παρέχουν προστασία στους εμπόρους ναρκωτικών και στους κλέφτες μεταπράτες της υποσαχάριας Αφρικής, υπάρχουν οι ψυχανώμαλοι καταθλιπτικοί ηθοποιοί που δεν διαφέρουν σε τίποτα από δημόσιες πόρνες και πόρνους.

Έγκριτα μέλλει αυτού του παρηκμασμένου βόθρου των Αθηνών αποτελούν μια μάζα ξεραμένων σκατών που παριστάνουν τους έγκριτους δημοσιογράφους, οι οποίοι τρέφονται και ποτίζονται από τα ούρα των αφεντικών τους, και γλείφοντας τα κατουρημένα σώβρακα των χεσμένων πολιτικών.

Από αυτόν τον σκουπιδότοπο ανθρώπων και ιδεών των Αθηνών, καθοδηγείτε ποδηγετείτε εγκρίνετε απορρίπτεται λογοδοτεί και υπηρετεί μια σακούλα από σάπια μυαλά που παριστάνουν τους πολιτικούς, και χαράζουν την πορεία μας προς το μέλλον.

Χρειάστηκε να ξεσηκωθούν οι νόμιμοι μετανάστες από το Μπαγκλαντές, για να αντιδράσουν τα ανθρωπάρια των Αθηνών στην μαυρίλα στην αρρώστια στην παθογένεια στον οχετό των εκατομμυρίων φτωχών του κόσμου που θέλουν να μετατρέψουν την Αθήνα, σε αυτό που άφησαν και έφυγαν.

Η σάπιοι υπάνθρωποι των Αθηνών, ξέχασαν ότι η διαφορά του ανθρώπου από το ζώο είναι ότι ο άνθρωπος μπορεί και κρίνει. Ο άνθρωπος, για να είναι άνθρωπος πρέπει να έχει σχέση με το μέτρο.

 Στην περίπτωση όμως των κατοίκων της Αθήνας, αυτό που έχασαν είναι το μέτρο.

Μπεεε Μπεεε Μπεεε, τα πρόβατα των Αθηνών φωνάζουν, κάθε φορά που κάποιος αριστερός κεντρώος η δεξιός βοσκός τα χρειάζεται για να τα χρησιμοποιήσει για κάποιον δικό του ιδιοτελή σκοπό.

Πάνω από 30 χρόνια τώρα ένα τσούρμο σκατοδιανούμενων, κλεφτοπολιτικών , εθνοπροδοτών που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, αποτυχημένους επιχειρηματίες που δεν είναι άξιοι παρά μόνο να κλέβουν το Κράτος, εφημερίδες που δεν έχουν διαφορά από το χαρτί υγείας, δασκάλους που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τον συνωστισμό από τον ξεριζωμό, δημόσιο-ιστορικοί που βλέπουν ανάπτυξη και επί Τουρκοκρατίας , τραγουδιστές που νομίζουν ότι στο Αιγαίο έχουν θέση μόνο τα ψάρια, Κτλ Κτλ, παλεύουν να μετατρέψουν όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα.

Ήρθε νομίζω η ώρα να φτιάξουμε ένα φράκτη γύρο από την Αθήνα ώστε να περιοριστή αυτή η εθνική γάγγραινα μόνο στο λεκανοπέδιο των σάπιων της Αθήνας.

Δεν χρειάζονται ούτε κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, ούτε εξοπλισμοί, ούτε νόμοι, ούτε ΧΥΤΑ, ούτε χώροι καύσεις των νεκρών.

Αν βάλουμε ένα τοίχος γύρο από την Αθήνα, όλα τα προβλήματα θα έχουν λυθεί.

Στην Αθήνα χωράνε όλοι, Τούρκοι, προδότες, καθηγητές, δάσκαλοι, συγγραφείς, ζωγράφοι, γράφιτι, ΧΥΤΑ, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μετανάστες, λαθρομετανάστες, ψώρα, ψώνια, ηπατίτιδα, Υπατία, διανοούμενοι, αλλοπαρμένοι, πολυτεχνεία, κωλοχανεία, πόρνες, πόρνοι, μαλάρια, τρώγλες, βουλή, σκατά, ούρα, επιχειρηματίες, εμετός, οικολόγοι, σκατολόγοι, όλα, όλα, όλα στην Αθήνα, εντός του φράκτη.

Εμείς οι υπόλοιποι, οι επαρχιώτες, ας προσπαθήσουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα μας, την πατρίδα των προγόνων μας και των παιδιών μας, ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανό ότι υπάρχει ακόμη ελληνικό, ότι μας άφησαν οι σάπιοι της Αθήνας και αν μας περισσεύει κανένα κομμάτι ψωμί, ας το πετάμε μέσα από τον φράκτη των Αθηνών στα αλλοπαρμένα αδέρφια μας.
.
Έτσα ντουνιάς, ψεύτης ντουμιάς, ως είναι ποδεμένος
Θέλει κουμάντο δυνατό, και ενούς αντρούς τ'αρχίδια
Να ξεπαστρέψει τα σκατά, τσοι ψεύτες τσοι προδότες.
Να ορθοστατίση η πρεπιά, να δη χαρά η Πατρίδα.
Να βγουν μπροστά οι άξιοι, οι δυνατοί πατριώτες
Να μπει η πατρίδα σε σειρά, το Κράτος σε μια τάξη
να φαν ψωμί δυνατοί, κι αδύνατοι ανθρώποι.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ωραία περιγράφεις την Αθήνα φίλε μου, ξεχνας ομως οτι το μπάχαλο που περιγραφεις, το δημιουργησαν επαρχιωτες που πλακωσαν στην Αθηνα απ το 1970 και μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.