ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Β.Σόϊμπλε: "Δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον κόσμο στον Β'Π.Π."!




ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ....

Επικίνδυνα "Άρειος" και ειλικρινής για το ποια είναι στην πραγματικότητα η Γερμανία και η γερμανική φυλή, εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόιμπλε, δηλώνοντας για τον Β'Π.Π. ότι «Η Γερμανία προσπάθησε να κατακτήσει τον κόσμο στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, αλλά δεν θέλει πλέον να το κάνει σήμερα. Σήμερα οι Γερμανοί δεν θέλουν να κατακτήσουν κανέναν» (σ.σ.: πάλι καλά!).

Προσέξτε κάτι σημαντικό: Δεν είπε "Οι Ναζί", είπε "Οι Γερμανοί". Δηλαδή είτε από λάθος είτε από κεκτημένη ταχύτητα αναγνώρισε ότι η σφαγή του Β'ΠΠ ήταν συλλογικό έργο των Γερμανών ως λαού και όχι αποτέλεσμα των επιλογών ενός κόμματος που κυβέρνησε την χώρα. Και δεν ζήτησε καν μια τυπική "συγγνώμη", είπε απλώς ότι "τότε δεν τα καταφέραμε να κατακτήσουμε τότε τον κόσμο και σήμερα δεν θέλουμε να τον κατακτήσουμε"! 

Οι άνθρωποι είναι ρεβανσιστές 100% και νιώθουν ακόμα και σήμερα "ανώτερη φυλή". Σε αυτούς, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν δώσει τα κλειδιά της χώρας...

"Η Γερμανία είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος για τους Έλληνες", υποστήριξε ακόμα σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

«Όταν χώρες ή άνθρωποι έχουν ζήσει πάνω από τις δυνατότητές τους και τώρα πρέπει να υποστούν κάποια λιτότητα, να κάνουν περικοπές, να μεταρρυθμίσουν την αγορά εργασίας τους, οι άνθρωποι τείνουν να ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους. Ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε, σύμφωνα με προδημοσίευση αποσπασμάτων της συνέντευξής του, η οποία θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Έχει πολύ θράσος ο Γερμανός...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.