ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μυστικός δείπνος Σαμαρά- Ντόρας και επιστροφή στο… μαντρί

 


Ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία αμφότεροι, ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκαν αργά χθες το βράδυ και συζήτησαν την επιστροφή της Προέδρου της ΔΗΣΥ στη ΝΔ.

Τις γέφυρες έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με σύμφωνη γνώμη του πατέρα του Κωνσταντίνου, ο οποίος βλέποντας τη θυγατέρα του να βολοδέρνει σε ποσοστά κάτω του 3% σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αντελήφθη ότι ο μοναδικός τρόπος για να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι η επιστροφή στη ΝΔ με οποιοδήποτε τίμημα. Από την άλλη πλευρά, ο Αντώνης Σαμαράς αποδέχθηκε την επιστροφή, βλέποντας ότι η ΝΔ απέχει από τα ποσοστά που θα της δίνουν την αυτοδυναμία.

Συνεργάτες του Προέδρου της ΝΔ επισήμαιναν ότι το μικρό ποσοστό της ΔΗΣΥ μπορεί να δράσει πολλαπλασιαστικά. Σημειώνεται ότι ρόλο έπαιξαν και οι… ευλογίες του Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο επικοινώνησαν τηλεφωνικά τόσο ο Α. Σαμαράς, όσο και η Ντόρα. «Κι εγώ πήρα πίσω τον Σουφλιά, άσχετα αν μετά το μετάνιωσα», φέρεται να είπε στον Α. Σαμαρά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι του Α. Σαμαρά, στην οδό Μουρούζη 10, λίγο μετά τις δέκα χθες το βράδυ.

Μαζί με τη Ντόρα βρισκόταν ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, ενώ ο Σαμαράς είχε κοντά του τον Χρύσανθο Λαζαρίδη. Έκπληξη αποτέλεσε το μενού του δείπνου. Ο Σαμαράς είχε φροντίσει για κάτι πρόχειρο μιας και η ώρα ήταν προχωρημένη, αλλά ο Δ. Ζαφειριάδης, κουβάλαγε μαζί του… ένα cooler από το οποίο έβγαλε ξεροτήγανα και ντολμαδάκια της κυρίας Μαρίκας Μητσοτάκη.

«Είναι άλλη μια απόδειξη ότι το επιθυμεί όλη η οικογένεια», είπε με νόημα η Ντόρα. Ο Σαμαράς έδειξε κάποια διστακτικότητα και ο Χρύσανθος έκανε την πρώτη κίνηση και έβαλε στο στόμα του ένα ντολμαδάκι. Ο Σαμαράς όμως ξεθάρρεψε- ψάξε βρες τι φοβόταν, όταν είδε και τη Ντόρα να δοκιμάζει, λερώνοντας μάλιστα το καινούργιο Channel ταγιέρ που φορούσε…

ΧΡΑΝ

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.