ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Τραγωδία: Ο Παπακωνσταντίνου δε μπορεί να βγει να πιεί καφέ....


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΣ....

Παραπονιέται ο κ.Παπακωνσταντίνου για το πολιτικό κόστος που πληρώνει (τι σόι κόστος είναι αυτό αφού είναι ακόμα υπουργός;) μετά την απόφαση για....
προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο, δεν μπορώ να βγω να πιω ένα καφέ με τη γυναίκα μου, έχω τον κόσμο να με φωνάζει προδότη», είπε ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος τονίζοντας πως και η προσφυγή στο μνημόνιο ήταν συλλογική απόφαση.

«Μπορεί κάποια πράγματα να χρεώνονται σε ένα- δύο άτομα αλλά ήταν αποφάσεις συλλογικές, αποφάσεις υπουργικών συμβουλίων που όλοι συμμετείχαν», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου δηλ. μας λέει ότι υπεύθυνοι μαζί με αυτόν ήταν όλοι στο ΠΑΣΟΚ και να μην εστιάζουμε μόνο σε αυτόν.Σχετικά με την υποψηφιότητά του είπε πως έχει ζητήσει το «αυτονόητο», δηλαδή να κριθεί, που είναι το «σωστό και το ηθικό για τον καθένα μας», όπως είπε.

Ο υπουργός διέψευσε πως υπάρχει πάγος στις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ ερωτηθείς εάν μετάνιωσε για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης απάντησε: « Ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να πάρει η χώρα το δάνειο και να μη χρεοκοπήσουμε, ήταν η αναγκαία συνθήκη για να στέκει η χώρα όρθια».

«Δεν θέλαμε το ΔΝΤ να μπει στην Ελλάδα, ζητούσαμε από τους Ευρωπαίους έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό και μας έλεγαν ‘πάρτε μέτρα’, παίρναμε αλλά δεν αρκούσε. Ήταν η μόνη μας επιλογή…», κατέληξε.

Εμείς να προσθέσουμε ότι μεγάλος αριθμός Ελλήνων δε μπορεί να βγει να πιεί έναν καφέ όχι γιατί δε μπορεί αλλά γιατί δεν έχει λεφτά να βγει και με την εφορία να τον κυνηγάει για φόρους που δε πλήρωνε ποτέ στη πρότερη προ 2009 ζωή του.


ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ.(ΒΛΕΠΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ).
    ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΚΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ...
    Γιατί έκλεισε η επιχείρηση μου.Γιατί είμαι άνεργος.Γιατί ο μισθός πήγε 350 ΕΥΡΩ.
    Γιατί δεν βάλανε ούτε έναν κλέφτη πολιτικό στην φυλακή. Γιατί δεν έχω για ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ.
    Για τις 1900 αυτοκτονίες.Γιατί είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και λατρεύω την ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ !!!
    ΨΗΦΙΖΩ KAMMENO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.