ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μπερλουσκόνι: Η θεραπεία της ΕΕ κατέστρεψε την Ελλάδα

 

Την Ελλάδα θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει ως αναφορά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ώστε να κριτικάρει τη στάση της ΕΕ. Ωστόσο οι πολιτικοί του αντίπαλοι αλλά και αναλυτές βλέπουν προσπάθεια ανάκαμψης πίσω από αυτήν την κίνηση.

"Αφού κατέστρεψε την Ελλάδα, τώρα καταστρέφει και την Ισπανία". Με αυτά τα λόγια, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καυτηρίασε τη στάση της Άνγκελα Μέρκελ αλλά και του ιταλικού τύπου.
"Τη θεραπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ιταλία, τη γνωρίζουμε. Προκάλεσε την καταστροφή της Ελλάδας και τώρα αρχίζει να καταστρέφει την Ισπανία", δήλωσε ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του, Λαός της Ελευθερίας(Pdl).
Όπως μεταδίδει το κανάλι Rainews24, ο Καβαλιέρε πρόσθεσε ότι "πρόκειται για μια άκαμπτη πολιτική που οφείλεται και στις κατευθυντήριες γραμμές της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ".
Κάνοντας εκτενή αναφορά στην κατάσταση της Ιταλίας, ο Μπερλουσκόνι σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, υποστήριξε ότι "η κατάσταση είναι δραματική. Η Ευρώπη θεωρεί ότι πρόκειται για μια άρρωστη χώρα και γι' αυτό ευθύνεται και ο Τύπος, που δεν μας στήριξε ποτέ στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αναλάβαμε".
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρουσίασε και δημοσκοπικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, η δημοτικότητα της ιταλικής πολιτικής τάξης δεν ξεπερνά το 4%-5%, ενώ το 53%-57% των Ιταλών δεν γνωρίζει ποιο κόμμα θα μπορούσε να ψηφίσει σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.