ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ - Δέκα πλάκες χρυσού είχε ο 'Ακης!


Τρομερή αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη σύλληψη του Ακη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα βρέθηκαν στο σπίτι της κόρης του, δέκα πλάκες χρυσού!
Όλα έγιναν λίγο πριν το ρολόι δείξει 11. Από νωρίς το πρωι, πρώτα ως φήμη και μετά ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, κυκλοφορούσε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Τελικά, επιβεβαιώθηκε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αφορά την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Συνελήφθη για μίζα 8 εκατομμυρίων ευρώ!

«Πάμε στον ανακριτή. Θα τα πούμε εκεί» δήλωσε ο κ.Τσοχατζόπουλος προσερχόμενος στην ΓΑΔΑ. Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι εισέπραξε μέσω υπεράκτιων εταιρειών από την γερμανική εταιρεία Ferostal μίζα οκτώ εκατομμυρίων ευρώ με την οποία αγόρασε ακίνητα στη λεωφόρο Κηφισίας και στην οδό Κομνά Τράκα. Τα χρήματα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διαβιβάστηκαν μέσω της τράπεζας Morgan Stanley στην Ελβετία.
Mέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες θα πρέπει να έχει απολογηθεί και να έχει κριθεί το θέμα της προσωρινής ή μη του κράτησης, ενώ νωρίτερα, μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό ήταν και οι δικηγόροι του πρώην υπουργού και γίνονταν διαβουλεύσεις.

Για το θέμα των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τις εισαγγελείς πρωτοδικών Ευγ.Κυβέλου και Ελ.Σίσκου που ξεκίνησε το 2010, με αφορμή δημοσιεύματα για την υπόθεση της αγοράς του ακινήτου επί της Διονυσίου Αεροπαγίτου και αφορούσε τη νομιμότητα της αγοραπωλησίας και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων με ερευνώμενα αδικήματα τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδίκημα διαρκές, αλλά και φορολογικές παραβάσεις.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο πρώην υπουργός κλήθηκε ενώπιον των εισαγγελέων με την ιδιότητα του υπόπτου τον Οκτώβριο του 2011. Με το πέρας της προκαταρκτικής ο φάκελος διαβιβάστηκε στον ειδικό ανακριτή που σε συνεννόηση με την εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σε βάρος του πρώην υπουργού.
Δέκα πλάκες χρυσού η κόρη του!
Σύμφωνα με πληροφορίες του NONEWS-ΝEWS στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της κόρης του Ακη , βρέθηκαν ... 10 πλάκες χρυσού.
Οι έρευνες τις οποίες διευθύνει ο εισαγγελέας Ι. Δραγάτσης συνεχίζονται...

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ax makari na erxotane sto MONAXO to poulaki mas na to strosoume ligo tin mesi tou ton P....i
    Edo sto Monaxo na kserate mono ti exei kanei kai posa kai se posous xostaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.