ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Κατάρρευση ευρώ με επόμενα θύματα Ισπανία και Πορτογαλία φοβάται ο Σουλτς



Ενδεχόμενη αποτυχία της Ευρωζώνης να λύσει τα προβλήματά της ενωμένη, θα προκαλέσει κατάρρευση όλου του οικοδομήματος, τονίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και σημειώνει ότι κάτι τέτοιο ίσως να ξεκινούσε από τα πιο ευάλωτα μέρη, όπως η Ελλάδα, αλλά θα συνέχιζε με την Ισπανία και την Πορτογαλία.
Σε συνέντευξη που παραχωρεί σε γερμανική εφημερίδα, ο κ. Σουλτς αναφέρεται και στην ομιλία του, τον περασμένο Φεβρουάριο, στην Βουλή των Ελλήνων, εξηγώντας ότι έπρεπε να υπερασπισθεί την Άγκελα Μέρκελ, όχι μόνο σε σχέση με τις «καρικατούρες των Ναζί», αλλά και για να δείξει ότι υπάρχει η διάθεση δέσμευσης σε διάλογο από έναν Γερμανό πολιτικό.

"Οι Γερμανοί είναι αλληλέγγυος λαός και την στιγμή που εγώ απευθυνόμουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, η κ. Μέρκελ οργάνωνε στην Μούντεσταγκ ένα νέο μεγάλο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, ύψους 130 δισεκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 40 θα προέρχονταν από την Γερμανία», επισημαίνει, ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι χειρισμοί της Καγκελαρίου γίνονται αποδεκτοί από τους πολίτες στην Γερμανία, ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός παραδέχεται ότι πρόκειται για σπουδαίο επίτευγμα, το οποίο μοιάζει με το ποδόσφαιρο όπου όπως λένε λένε και στην Αγγλία, στο τέλος κερδίζει πάντα η Γερμανία..."

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.