Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος μπέρδεψε το Πάσχα με την … Πρωταπριλιά


Ακόμη και τον εορτασμό του Πάσχα μπέρδεψε ο Ευ. Βενιζέλος και νομίζει ότι είναι η παγκόσμια ημέρα του…
Αλστχάιμερ ή καλύτερα η Πρωταπριλιά και συνεχίζει να λέει ψέματα ή να ξεχνά που ήταν και τι έκανε την τελευταία διετία. Το διάγγελμά του για τον εορτασμό του Πάσχα χαρακτηρίζεται από δύο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι αγωνιωδώς προσπαθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να αποστασιοποιηθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου:

«Εμείς, όλοι μαζί , έχουμε τώρα τη δυνατότητα να δώσουμε ελπίδα και προσδοκία στην Πατρίδα μας λέγοντας την αλήθεια, αρνούμενοι να επαναλάβουμε τη γνωστή ιστορία της δημαγωγίας  και του λαϊκισμού». Προσπαθεί ξεκάθαρα με κάθε τρόπο να ξεφύγει από το φάντασμα του «λεφτά υπάρχουν» αλλά ματαίως.

Το δεύτερο είναι ότι συνεχίζει να λέει ψέματα στον ελληνικό λαό προκειμένου να τον φέρει στις κάλπες, ξεχνώντας τη θητεία του στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου. Σα να μην υπήρξαν δύο χρόνια, λες και οι θυσίες του λαού ήρθαν από το διάστημα:

«Ας πιστέψουμε στις δυνατότητες που έχουμε. Ας προστατεύσουμε τις θυσίες των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Ας κάνουμε με ασφαλή και δίκαιο τρόπο τα  επόμενα βήματα», λέει ο κ. Βενιζέλος. Εκτός τόπου και χρόνου δηλαδή.

Και το αποκορύφωμα είναι η προσπάθεια σύνδεσης της κρίσης με το Πάσχα. Λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: « Αυτό το Πάσχα  μπορεί να είναι αυτό που σημαίνει η λέξη Πάσχα:  έξοδος, ευκαιρία εξόδου από την κρίση».

Από την άλλη, όλοι εμείς που ζήσαμε τη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ θα προτείναμε στον κ. Βενιζέλο την… έξοδο του ΠΑΣΟΚ από το πολιτικό σύστημα. Δε μας χρειάζεται ένα κόμμα που δεν είναι ούτε σοσιαλιστικό, ούτε λαϊκό, ούτε καν χρήσιμο για τον τόπο.

Καλό Πάσχα (έξοδο) λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΑΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.