ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η δύναμη της ψήφου θα εξουδετερώσει το μνημονιακό «καρτέλ» ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


«Η Ευρώπη οδεύει σε αυτοκτονία», προειδοποιεί για άλλη μια φορά ο νομπελίστας οικονομολόγος, Τζόζεφ Στίγκλιτς. «Οι συνέπειες από την εμμονή των ηγετών της στη λιτότητα θα είναι φρικτές», διαμηνύει σε όλους τους τόνους. Ούτε πολιτική πανούκλα να ήταν!
Ακούτε, εσείς οι «μελλοθάνατοι», που επιμένετε να χαιρετάτε τους καίσαρες του μνημονιακού τρόμου, Βενιζέλο και.....
Σαμαρά; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σπρώχνουν το λαό στην αυτοκτονία.
Χάσαμε το ένα τέταρτο κατά μέσο όρο του εισοδήματός μας μέσα σε μία και μόνη χρονιά. Πουθενά στον κόσμο αυτή η μείωση δεν έγινε με τόση βαρβαρότητα! Από 20.457 ευρώ που ήταν το 2010 οι μέσες ακαθάριστες αποδοχές των Ελλήνων, έπεσαν στα 15.729 ευρώ το 2011. Και η η κατάσταση θα χειροτερεύσει το 2012 πολύ περισσότερο, αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική.
Σας λένε ψέματα ότι η πολιτική του ραγιαδισμού, της υποτέλειας και εξαθλίωσης είναι μονόδρομος.
Σας απειλούν με το χάος και την ακυβερνησία... Ποιοι; Αυτοί που παρέδωσαν τις τύχες της χώρας και του λαού σε δυνάμεις ξένης κατοχής...
Έντρομο το σύστημα των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπηρετών τους δίνει την τελευταία του μάχη. Εξ ου και η πρεμούρα τους να στήσουν το σκηνικό υφαρπαγής της ψήφου του Ελληνικού λαού.
Ο λαός με την ψήφο του, θα εξουδετερώσει στις κάλπες το «υιοθετημένο» από τη διεθνή των τοκογλύφων «κυβερνητικό δίδυμο» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Θα αρνηθεί να αυτοκτονήσει!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.