Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Αισχρότητα :Ξεκίνησαν "ελληνοποιήσεις" αλλοδαπών στο ΠΑΣΟΚ, μήπως κερδίσουν ψήφους!!ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ 14%....

Σας αποκαλύψαμε ότι τα πασόκια ψάχνουν τρόπους να “βαπτίσουν” ψηφοφόρους Αλμπάνια,πακιστάνια και Αφγανούς…


Δείτε λοιπόν τις τελευταίες αποφάσεις της Φώφης Γεννηματά που παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει εδώ και μέρες από το υπουργείο εσωτερικών για να γίνει εκπρόσωπος τύπου του ΜΠΑΤΣΟΚ, οι ελληνοποιήσεις που υπέγραφε δημοσιεύονται κάθε μέρα. Το κορίτσι πρέπει τον τελευταίο καιρό πραγματικά να δούλεψε τρελά για να νομιμοποιήσει τους… ιντερνάσιοναλ ψηφοφόρους του κινήματος…Οι παραπάνω ελληνοποιήσεις δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης μόνο τις δύο τελευταίες εργάσιμες ημέρες!!! Φανταστείτε πόσες ακόμα έχει υπογράψει η κόρη του μπαμπά της…Το σίγουρο είναι ότι αν υπήρχε βραβείο στη.. νοθεία σίγουρα οι επαγγελματίες στο βρώμικο παιχνίδι πασόκοι θα ήταν πρωταθλητές!!!


makeleio.gr

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς θα απαλαγούμε από αυτή τη ΧΟΥΝΤΑ που λέγεται ΠΑΣΟΚ; Στις επερχόμενες εκλογές βλέπω ΝΟΘΕΙΑ όχι μόνο από πλευράς ελληνοποιήσεων αλλά και στην καταγραφή των ψήφων υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ..ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΟΡΔΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.