ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πώς ζει ο άνδρας με την καλύτερη δουλειά στον κόσμο


Τρία χρόνια πριν τον είχαν ζηλέψει εκατομμύρια άνθρωποι για την πρόσληψή του ως επιθεωρητή ενός τροπικού παραδείσου κοντά στην Αυστραλία. Διαβάστε σήμερα πως είναι η ζωή του.

Μάλλον τον μάτιασαν! Πριν τρία χρόνια τον είχε ζηλέψει η υφήλιος με τη πρόσληψη του σαν επιθεωρητή ενός τροπικού παραδείσου κοντά στην Αυστραλία.
Μάλιστα τα χρήματα ήταν τόσα πολλά που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα θα μπορούσε να τα δει. Και πόσα είναι αυτά 112.747 ευρώ το εξάμηνο!
Σήμερα μετά από τρία χρόνια ο αρχικός ενθουσιασμός, του βγήκε ξινός...
Ήταν το 2009 όταν ο 37χρονός Ben Southall έφτασε με το σακίδιό του στο πανέμορφο Hamilton. Μπορεί να ήταν στον "παράδεισο" ωστόσο από τους πρώτους  κιόλας μήνες δουλειάς έπαθε υπερκόπωση, χώρισε τη σύντροφό του και θα κινδύνεψε να πεθάνει από τσίμπημα δηλητηριώδους μέδουσας!
"Όταν είδα για πρώτη φορά την αγγελία σκέφτηκε ότι εάν με επέλεγαν θα ζούσα σαν τον Τom Hanks  στην ταινία "Ο ναυαγός" αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως περίμενα"
Σε δηλώσεις του στο BBC θυμάται ότι ξετρελαθεί με τη νέα του δουλειά. Μάλιστα είχε μεταδοθεί  δεκάλεπτο αφιέρωμα για εκείνον στην τεράστιας τηλεθέασης εκπομπή της Oprah "Το θέμα μου μεταδόθηκε σε 140 χώρες και εγώ έλεγα στον εαυτό μου ότι... είχαμε γίνει σπουδαίοι πια".
Σύντομα, όμως, η φροντίδα του μικρού παραδείσου -και του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε- εξελίχτηκε σε εφιάλτη. "Θα έπρεπε να είχαν γράψει στην αγγελία πως ήταν η πιο... απαιτητική και πολυάσχολη δουλειά του κόσμου", λέει και αφηγείται πώς παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νησί.
Η αφοσίωσή του στη δουλειά, στην οποία παραμένει έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια, του κόστισε τη σχέση με την Breanna Watkins αλλά 18 μήνες πριν γνώρισε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Sophee McPhee που πήγε στο νησί για τουρισμό και... τώρα ετοιμάζεται να μετακομίσει κι εκείνη στο Χάμιλτον!
Το ζευγάρι αναμένεται να  παντρευτεί  τον Νοέμβριο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.