ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

AÇTOSH: Τελεσίγραφο σε Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια, Ελλάδα!

 

Ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των Αλβανικών Κατεχόμενων Εδαφών» - AÇTOSH, που ιδρύθηκε στην Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα, σε έκτακτο συνέδριο που πραγματοποίησε το γενικό επιτελείο του, έχει συντάξει ένα τελεσίγραφο που το διένειμε στα μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα στο αλβανικό πρακτορείο ‘noa.al’, όπου επισημαίνει ότι η ομάδα είναι καλά οργανωμένη και καλά εξοπλισμένη.
Τελεσίγραφα σε Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια και Ελλάδα
Η οργάνωση αυτή – σύμφωνα με το δημοσίευμα- έστειλε τελεσίγραφο διάρκειας δύο εβδομάδων στην κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου για την αποκατάστασης της αρχής στην Μιτρόβιτσα, αλλιώς θα παρέμβει για να καταστρέψει τις παράλληλες σερβικές δομές.

Προθεσμία, δύο εβδομάδων έδωσε και στην κυβέρνηση των Σκοπίων, ώστε να αποσυρθεί από τα αλβανικά εδάφη που κατέλαβε, διαφορετικά θα υπάρξουν επιθέσεις κατά των αστυνομικών και στρατιωτικών δομών του σλαβικού κράτους.
Επιπλέον η οργάνωση αυτή προειδοποίησε την ελληνική κυβέρνηση «να μην παίζει με την μοίρα των Αλβανοτσάμηδων γιατί θα δεχθεί επιθέσεις από την πλευρά μας».

Το τελεσίγραφο
Στο τελεσίγραφο σημειώνεται ότι «σε ορισμένα τμήματα των κατεχόμενων εθνικών αλβανικών εδαφών, συμβαίνουν τρομοκρατικές ενέργειες έναντι του αυτοχθόνου αλβανικού πληθυσμού και ότι πολλοί Αλβανοί έχασαν τη ζωή τους από τρομοκρατικές ενέργειες. Οι Αλβανοί πολιτικοί επιλέγουν τη σιωπή τους και αγνοούν την παρουσία αυτών των γεγονότων».

Η κατάσταση με την Ελλάδα
Ένα άλλο σημείο που αναφέρεται στο τελεσίγραφο – γράφει το αλβανικό δημοσίευμα- είναι η κατάσταση με την Ελλάδα.
 «Έλληνες σοβινιστές απειλούν τη Δημοκρατία της Αλβανίας και το φαινόμενο αυτό αυξάνεται. Ξεχνούν ότι είναι άποικοι των αλβανικών εδαφών που καταλήφθηκαν από την Ελλάδα.
 Εντοπίσαμε τη δημοσίευση του τελευταίου εντύπου μας, τον Ιανουάριο του 2011 στον ελληνικό Τύπο να ουρλιάζει ενάντια στη στρατιωτική δομή μας και ξεκίνησαν δήθεν ‘έρευνες’ από την Ιντερπόλ.
 Δηλώνουμε ότι δεν φοβόμαστε κανέναν και ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την απελευθέρωση και επανένωση της Αλβανίας!
Αντίθετα, γνωρίζουμε ότι με την προηγούμενη ανακοίνωσή μας προκλήθηκε πανικός γιατί είμαστε αποφασισμένοι να η μέρα να γίνει βράδυ και η νύχτα κόλαση».
Και το τελεσίγραφο θα τελειώσει σημειώνοντας ότι:

«Δεν θα μείνουμε άλλο σιωπηλοί, θα αντιδράσουμε στη φωτιά με τη φωτιά, δεν θα απεμπολήσουμε τα δικαιώματα των αδελφών μας, οφθαλμός αντί οφθαλμού, χτύπημα στο χτύπημα. Μείναμε αρκετό χρόνο σιωπηλοί. Πάνω από μια δεκαετία, οι Αλβανοί κράτησαν την ειρήνη στα Βαλκάνια, θυσιάζοντας την ελευθερία τους. Αλλά, σύντομα αυτό θα αλλάξει».

Στο μεταξύ φόρουμ των Σκοπίων αναφέρεται στο ‘τελεσίγραφο’ της αλβανικής αυτής ομάδας, αναφερόμενο σε δημοσίευμα γνωστής ιστοσελίδας για τα ‘ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ’ που είχε ασχοληθεί παλαιότερα με το ζήτημα αυτό.


Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Σα; ταίσαμε, χορτάσατε και αχάριστοι σηκώσατε κεφάλι, εμείς φταίμε, έπρεπε να σας εξαφανίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.