ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

DER SPIEGEL: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Ένα δημοσίευμα γεμάτο μίσος και χολή για την Χρυσή Αυγή και την κατάσταση στο κέντρο των Αθηνών, δημοσιεύει στο τελευταίο φύλλο του το γερμανικό (;) περιοδικό “Der Spiegel”.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες», που «βιάζονται να πάνε σπίτι τους πριν σκοτεινιάσει γιατί τους κυνηγούν» (οι… κακοί «φασίστες»). 

Πουθενά βεβαίως δε γίνεται λόγος για εκείνους τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες» που έχουν υποχρεώσει τους Έλληνες κατοίκους να φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους ακόμη και με το φως της ημέρας, γιατί για νύχτα δεν το συζητάμε καθόλου. Μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας!

Τέλος, μετά από ένα τρομακτικό ντελίριο ψευδών, που θυμίζουν κακόγουστη ταινία θρίλερ, ακόμη κι αυτοί παραδέχονται ότι η Χρυσή Αυγή θα εισέλθει στην επόμενη βουλή:


Και όπου υπάρχει μεγάλη ένδεια, εκεί δεν ανθούν οι ελπίδες διάσωσης, αλλά πολύ περισσότερο το μίσος. Σε πολλές γωνιές σπιτιών βλέπεις κολλημένα αυτοκόλλητα στα χρώματα της ελληνικής σημαίας. «Η Ελλάδα στους Έλληνες» γράφουν, είναι αυτοκόλλητα του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις το ποσοστό τους ανέρχεται στο μεταξύ σχεδόν στο 4% και έχουν πολλές πιθανότητες σε μερικές εβδομάδες με τις εκλογές να εισέλθουν στη Βουλή. Θα ήταν ένα μικρό βήμα προς «την κυριαρχία της λευκής φυλής και του ελληνικού έθνους», που επιδιώκει το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.