ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Η ''ΑΡΚΟΥΔΑ'' ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ»!!

ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ. ΕΠΕΙΤΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
 ΤΩΡΑ, ΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ....
 Η ΚΑΛΗ ΚΟΡΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΗΔΕΙΩΝ (ΤΟΥΡΚΙΑ), ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ(ΗΠΑ). Η ΚΟΡΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ...
ΛΙΒΥΗ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ.
 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΩΓΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΑΣΑΝΤ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ.
ΕΤΣΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ (12 ΜΙΛΙΑ )ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. 
ΕΤΣΙ Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ....
 ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ΄ΟΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ(ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ). ΟΜΩΣ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΗΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ.
 
ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ,ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ. Ο ΓΑΠ (ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ), ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΥΧΑΙΟ;;;;
 
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....

2 σχόλια:

  1. Αυτοι που εχουν ασχοληθη και ασχολιουνται γνωριζουν τι επροκειται να γινει στο αμεσο μελλον.......και εχουν προετοιμαστει,ο καθενας θα παρει αυτο που του αξιζει στο τελος και ειναι το μονο σιγουρο η θεια δικη περιμενει ολους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι που εχουν ασχοληθη και ασχολιουνται γνωριζουν τι επροκειται να γινει στο αμεσο μελλον.......και εχουν προετοιμαστει,ο καθενας θα παρει αυτο που του αξιζει στο τελος και ειναι το μονο σιγουρο η θεια δικη περιμενει ολους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.