Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Ο Βενιζέλος γίνεται… «αντιμνημονιακός» στο δρόμο προς την κάλπη!!!


Με κεντρικό προεκλογικό δίλημμα «πως θα κυβερνηθεί ο τόπος» θα πορευθεί το ΠΑΣΟΚ προς την 6η Μαΐου, ημερομηνία που και σήμερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος επανέλαβε ως εκείνη που έχει κλειδώσει.

Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να φύγει μπροστά από το θέμα της συγκυβέρνησης, των κυβερνήσεων συνεργασίας και των οποιωνδήποτε μετεκλογικών συνεργασιών, σε μια προσπάθεια να....
συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος του.

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί από τον ρόλο του απλού διαχειριστή του μνημονίου καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μετάβαση από το μνημόνιο σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης .

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αφήσει τα «καρφιά» του στην προηγούμενη διακυβέρνηση, σα να μην ήταν μέλος της, λέγοντας ότι εάν είχαν προωθηθεί εγκαίρως οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν αποφευχθεί οι οριζόντιες περικοπές.

Επιπλέον τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν αντισταθμιστικά μέτρα για να διαφυλαχθούν οι θυσίες των πολιτών, κάτι που περισσότερο ως προεκλογική παροχή ακούγεται.

Προεκλογική λιτότητα...

Εν τω μεταξύ «βουβή» προεκλογική εκστρατεία θα πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε η εκπρόσωπος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Με επιδίωξη το μηδενικό κόστος ελέω οικονομικών προβλημάτων δεν θα ανοίξει εκλογικά γραφεία, δεν θα εκτυπώσει αφίσες ενώ για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις θα επιλεγούν οι πλέον οικονομικές λύσεις....

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.