ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αποκαλύψεις κατά Καμμένου


Σοβαρές καταγγελίες κατά του Πάνου Καμμένου δημοσίευσε χθες, η εφημερίδα “Παρασκευή + 13″.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ.  Καμμένος την χρυσή εποχή του σκανδάλου ΠΑΣΟΚ στο Χρηματιστήριο έπαιξε μετοχές ύψους 9,5 δισ. δρχ. και εκέρδισε....
1 δισ. δρχ.

Ο κ. Καμμένος απάντησε μέσω Facebook και καταγγέλλει …. ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για πόλεμο λάσπης.

Δήλωσε επίσης ότι για όλες τις υποθέσεις υπάρχουν τελεσίδικες αθωωτικές αποφάσεις. Στις προθέσεις μάλιστα του κ. Καμμένου είναι να καταθέσει αγωγή κατά της εφημερίδας.
Ενδιαφέροντα  είναι και όσα ακούστηκαν πριν από λίγο στον Real FM:

Ο Ν. Χατζηνικολάου είπε ότι επικοινώνησε με τον Π. Καμμένο ο οποίος του είπε ότι οι χρηματιστηριακές συναλλαγές εμφανίζονται σε μεγάλο ύψος γιατί είχε γίνει ανταλλαγή μετοχών της οικογένειας Φιλίππου –της οικογένειας της τότε συζύγου του. Υποστήριξε ακόμα ότι η καταδικαστική απόφαση που αφορά τη σύζυγο του ήταν πρωτόδικη και κατέπεσε στον Άρειο Πάγο γιατί η πρωτόδικη απόφαση ληφθεί ερήμην της γιατί το δικαστήριο έγινε όταν ήταν έγκυος.  Ενώ για την κατηγορία εναντίον του που δεν ενεργοποιήθηκε λόγω της ασυλίας του, είπε ότι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης αθωώθηκαν οπότε … αισθάνεται δικαιωμένος και ο ίδιος. Όπως είπε ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Καμένος  δεν ήθελε να βγει στον αέρα γιατί “δεν θα βγαίνει να απαντά σε όποιον ρίξει λάσπη, και ότι έχει ήδη απαντήσει πλήρως στο facebook….”

Από την πλευρά του ο Αιμίλιος Λιάτσος (εκδότης της Π+13) είπε πως όσα δημοσιεύει η εφημερίδα είναι στο πόθεν έσχες του κ. Καμμένου και συνέχισε: “Έχω και δήλωση του Μ. Γιακουμάτου ο οποίος λέει διάφορα πράγματα για το τι έκανε την τριετία της μεγάλης ληστείας στο χρηματιστήριο που κονομούσαν Καμμένοι, οι Βουλγαράκηδες και οι Νεονάκηδες. Δεν θέλω να θυμίσω τι έκανε ο κ. Καμμένος όταν κατονόμαζε σαν δολοφόνους της 17Ν έντιμους Έλληνες. Εδώ φωτογράφιζε τον Πάμπλο και περίπου τον Α. Παπανδρέου ως ηγέτη της 17Ν. Η εφημερίδα έχει γράψει τρία συγκεκριμένα πράγματα για τον κ. Καμμένο. Ας βγει να απαντήσει συγκεκριμένα για αυτά….”

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. γνωστα ολα αυτα
    ο Καμμενος ειναι Καρατζαφερης Ν2

    γιαυτο τωρα " χρυση αυγη ".........

    πανος
    πρωην ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.